söndag 18 december 2011

Sambon och barnens helgmys! =)


Ja, själv har jag ju jobbat hela helgen och inte haft så mycket familjeliv...Men M har både grejat och lekt med barnen. =)
På fredag hyrde de film och hade mys, barnen låg båda i saccosäcken...tur de får plats, kanske dax att uppdatera till en Fat Boy eller nåt? =)
M har börjat måla...ÄNTLIGEN säger jag, köksmöblerna...Tanken var ju så redan från början, men sen skulle vi byta dem, inte behålla och då kändes det som ingen mening att måla...Men nu kom vi fram till målning ändå i väntan på annat. Det som är fel är att stolsryggarna känns lite låga och även bordet, och bordsskivan fick gärna vara något större.

Kiron gick lös med penna på papperet som M täckt golvet med...Blev många stora fina gubbar på det!!
Idag har de också gjort första snögubben...som jag sen fick sätta öga (stenar) näsa (morot) och mun (löv) på medan de kikade på inifrån värmen. =)
Nu ska jag och M se inspelad julfilm...om jag orkar, kanske somnar, så trött. Tänkt göra nåt julgodis idag men orkar bara inte. Får fixa det imorgon på lediga dagen istället. Hinner nog inte sy nåt ikväll heller, annars har jag alltid "veckans re-do" på sybloggen på söndagarna...men får väl ta en paus med det över jul o nyår.
Kram på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...