torsdag 29 december 2011

Annandagen hos farfar o Carina! Och så alla fina julklappar!

På annandagen vaknade vi efter en natt med urusel sömn...Barnen hade varit vakna mycket, och så blåste det ju så det kändes som om huset skulle tippa... =/ Min syster Anki och hennes familj blev strömlösa, så de kom ner till mamma och pappa och drack morgonkaffe, och blev sen kvar där nån natt, inte kul att vara utan ström.
Här Anki med fosterdottern Emilia och Robin.


Kiron och Emilia.  
När M skjutsat hem mig för jobb så for han och barnen till farfar och Carina för mer firande. De hade också besök av Ms bror Mats och hans tjej Hanna, och Carinas dotter Linda från Norge.


Mer paket!
Tiril vill prova allt direkt...hon älskade denna Didriksson Slaskeman regnset hon fick!
Carina fick också paket.

Roger (farfar) hade fått ett pulver som man slänger på elden så skiftar den färg. =)
Sist men inte minst...Barnen fick MYCKET julklappar...herregud! Tack så jättemycket till er alla!
Längst till vänster Tirils grejer, bla. dockvagn, strykbräda, böcker, film, utklädningskläder, pussel, Duplo, Megabloks, ritbräda, badlakan m.m. Till höger Kirons, bla. keyboard, play doh köksset, lego, badlakan, sopbil, film, böcker, köksleksaker, plus plus m.m....Längst bak prylar de fått tillsammans, som Micki-kök, pulka, pool, tält och badboll. Ujuj vad mycket fint.
Såklart, Kirons städvagn kom ju inte med på bilden! Han var generös och sa att lillasyster får denna lilla dammsugare, så behåller han sin gamla. =)
De fick också en hel del jättefina kläder! Här Tirils (minus julklänningen).
Och Kirons (minus julkläderna).
Varsitt regnset blev det också, och de stickade mössorna, och Tiril har också fodrade regnbyxor från oss med i bilden. =)
En del av detta är ännu lite stort och kan sparas, perfekt! De fick också pengar och presentkort på Blingo (som jag redan beställt för. =)) Återigen, TACK FÖR ALLT FINT!!!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ser ut som er julhelg har varit mycket GOD av de senaste inläggen att döma!! =)
Mycket paket blir det!! Nu är det ett helt år till nästa julsväng, tack och lov!!

kram och god fortsättning och gott nytt år!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...