torsdag 15 december 2011

Lite mer jul....men lite annan stil! Retro 60-70 (o nåt 80)-tal!

Dagens roligaste citat: "Jag har lingonsylt i håret! Jag måste luskamma bort det där!!"
Sagt av Kiron, 4 år. =) Eftersom vi haft mycket löss i vår närhet och på förskolan på sistonde så har vi luskammat oss ett stort antal gånger...Hehe.

Här kommer lite mer julpynt...denna gång från övervåningen, rättare sagt barnens rum. Eller, mest Tirils rum eftersom det är det som är retro-inspirerat.=)
Träsljusstake nån av oss gjort i slöjden...=)
Kär gammal vän som jag alltid framme haft alla jular sen jag var liten.

Denna ängel hade min mormor alltid framme på jul.

Jag önskar att såna här fina adventskalendrar fanns nu också, sökt efter liknande till barnen, med enbart bilder, men det är bara från vissa föreningar eller tidningar man kan få "bild"kalendrar, annars är allt med choklad eller leksaker... Denna är så fin med glitter, mamma har sparat sen jag var liten, ännu nåt jag haft framme varje jul. Har en till i form av en tomte också.
Ännu en gammal sparad relik...sliten som ni ser men hänger med än, Kiron gillar den!

När vi rensade bort trasigt och icke-önskat pynt så tömde vi lådan, och den kommer från min mormor...i botten var den klädd med en tidning...Hehe, Göteborgsposten, fredag 13 december 1968!!!!! "Vi på Saltkråkan" gick på bio, bland mycket annat. =)

1 kommentar:

Malin & Kelly sa...

Ja, jag läste att ni hann köpa en ny =)
Ja, nu går det iaf bättre och försöker lägga all tid och kärlek på Kelly. Men såklart man saknar min lilla griszilla, men till sommaren ska jag kika efter en ny valp. =)

Ja, absolut, du behöver inte alls stressa på med det. Nu när det är juletider så är det ju mycket som ska fixas och göras. och på det är det jobb och allt så det förstår jag. Du tar det när du har tid över! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...