tisdag 6 december 2011

Penicillinkur, sjuk katt och roligt ur barnamun!

Hej på er! Dagarna bara rusar förbi fast man är ledig...Igår fick jag vabba. Blev inte mycket sömn då Tiri hade en jättedålig natt med mycket vakentid och hosta, och hon skulle inte orkat med dagis... Så vi var hemma och skrotade istället.
Räser, vår "gamm-katta", är inte heller kry, hon går omkring här hemma som ett spöke av sitt forna jag, mager som ett skelett och äter jättedåligt.. Vet inte vad som kan vara fel men man är ju orolig. Har ingen försäkring på henne heller dumt nog...Och om det är njurarna så gör de inget åt det om det är kroniskt (som det oftast är). =(

Var till vårdcentralen med Tiril, igen, idag. Eftersom hon fortfarande hade rodnad i öronen (hade det förra gången, för 2 veckor sen, också) så fick hon penicillinkur, Kåvepenin, utskrivet, och Ventoline luftrörsvidgande! Måtte hon nu äntligen bli frisk! Ca. 6 veckor nu med hosta!! 

Nu till något roligare! =) Vi snärtade iväg och veckohandlade igår på ICA Maxi. Utanför hade de granförsäljning. När Kiron får se dessa inplastade granar så utbrister han:  "Titta! Vilka jättestora gurkor!"
HAHAHAHA!!! Gullunge!!! 
Och ja, vi har alltid haft plastgran hemma jag och M. När jag sa att det var julgranar så frågade han: "Kan man sätta ihop dom?"

Ja, vad tycker ni? De är faktiskt rätt lika gurkor, eller hur? =)

1 kommentar:

Maria sa...

Hoppas lilltösa kryar på sig nu...verkligen långdraget!

Vad många jättegurkor ni har på Ica Maxi!! Haha! ;)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...