tisdag 22 november 2011

Vabb, pepparkaksgubbar och beställt nytt till hemmet!

Mattias ska försöka fixa en mojäng så man kan sätta in bilder från kamerans minneskort även med denna lånedator, saknar verkligen det, ha flera bilder tex. till sybloggen jag vill lägga ut. =)

På söndag när jag vaknade så meddelade M att nån av oss måste vabba på måndag...Tiril har blivit knallförkyld igen. Eftersom klockan var 16 och jag inte hade så långt kvar innan jag började jobba igen, och det kanske skulle bli svårt att få in nån vikarie så snabbt, så fick M tyvärr vabba igen... funkade också bäst eftersom vi tänkte att vi måste kontakta vårdcentralen så de får kolla upp henne. Han har ju lite lättare att ta sig fram, med körkort vet ni. =)
Natten var jobbig både på jobbet och hemma hos M och barnen. Tiril hostade och hostade, låg tydligen flera timmar. M pratade med sjukvårdsrådgivningen, fanns inte så mycket mer han kunde göra, då hon redan fått Mollipect. Till slut så lugnade det sig igen.

Han var till vårdcentralen med henne igår, de tog en massa prover. De hittade inget som kan botas med penicillin, men skrev ut mer Mollipect...så det är bara att "vänta ut" . =(
Hon är snorig och hostar även mycket på dagen, och såklart rätt så grinig, naturligt...Vi får se hur hon mår framöver, blir det mer Vabb så måste jag ställa upp nu, M har varit hemma så himla mycket på sistonde. I
Idag ställde vi in tiden på BVC, Kiron skulle ju dit för hörsel o synkoll. Tar det nästa vecka istället.
Nu ska vi strax äta lite lunch. Får se om vi hinner börja fixa nånting inför advent idag. Känner så stor trötthet i hela kroppen, sitter kvar sen jobbhelgen. Jobbigt att man alltid ska gå på halvfart nuförtiden....
 Förresten, är det nån som har tips för ett kylskåp med dålig lukt? Vi har rensat ut allt så det är inget som är gammalt. Vi har rengjort hela kylskåpet. Vi har flera gånger rengjort "hålet" för avrinningen...Är fortfarande en konstig lukt när man öppnar kylskåpet... Tips?

Igår och idag har jag iallafall shoppat lite på nätet till vårt sjuka, opyntade och illaluktande hem...;o)
Från Ellos blev det detta, beställde tillsammans med Ia så vi delar frakt. =)

4 gardinlängder i ljusblått med blommor...önskar detta vore vårt hem men tyvärr. ;o)

4 gardinlängder i linvoile!

2 såna här söta kuddar! De hade halva priset på Outleten nu så alltsammans blev runt 400 kr!

Sen har jag också beställt från mysiga webshoppen Two Shabby Chicks!

Några såna här söta hjärtan i zink....

Varsin bokstav för varje familjemedlem, oss mänskliga alltså. För Tiril och mig blev det såna här i trä...
...och för Mattias och Kiron blev det såna här i zink. Det fanns inte alla bokstäver i trä eller alla i zink så därför fick vi blanda.

Blev oxå ett sånt här fint hjärta...

Sen har jag också ett paket från Stoff och Stil att hämta ut idag, beställt med Ia och Aina, (sparar frakt ;o)), där var det också nåt till hemmet förutom vanliga kläd-tyger. =) Och jag har också klickat hem några små saker från Tradera att pyssla med, som förhoppningsvis får pryda hemmet sen.


Barnen har också fått varsin pepparkake-dräkt av farfar och Carina! Så ungefär såhär kommer alltså skruttarna se ut på Lucia! =)Måtte de nu bara vara friska då! 3:e eller 4:e veckan för Tirils hosta...

2 kommentarer:

Kikki "Älskad & Underbar" sa...

Tips till kylen: Ställ in en skål med ättika eller vinäger men det kan smitta v sej på öppna mjölk förpackningar mm så förslut allting väl så försvinner lukten sen =)

Ulrika sa...

Åh vilka fina saker du beställt ! Krya på söta Tiril hoppas hon snart blir frisk ! kram Ulrika

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...