söndag 20 november 2011

Tirils önskelista till jul!

Nu har jag spånat på lite saker till Tiril också....svårt då hon ärver det mesta efter Kiron, men samtidigt känns det ju också som om hon måste få lite egna saker, inte bara "låna" eller ärva.Det kan ju tillkomma fler saker närmare jul som jag kommer på, men just nu ser det ut såhär... Och liksom med Kirons lista är det inte just det exakta märket/modellen på bilden som önskas, utan bara ett riktmärke.En egen docka borde hon väl ha.=) Har nu alltid lånat Kirons, eller min jättestora sen jag var liten.


En sulkyvagn till dockan skulle kanske vara kul. =) Sen om hon får behålla den för sig själv eller om storebror leker med den med, är en annan femma.


Finns så fina dockserviser men de flesta är i porslin, eller i jätteful plast. Här har jag hittat en söt i melamin, finns några såna också. =)


Klart dockan ska ha en säng att bädda i!


Duplo-lego är kul!


Här en önskan till båda barnen, varsitt roligt badlakan/badhanduk!

Och oftast när Tiril också vill dammsuga blir det surt från storebror, så en egen dammsugare!
Sen önskas också kläder i storlek 98, tröjor, byxor, klänningar ja allt. Har en del men mer kan behövas. Hon är inte i den storleken än men det är bra att ligga steget före. Bilden ovan här är från www.simplycolors.se som har en hel del att välja på så man kan få personliga tröjor tex. När Kiron var liten gjorde vi en "KIRON MADE IN HÄRNÖSAND 2007" tröja åt honom, en motsvarande till Tiril skulle va kul.

Även Tiril vill ha egna tofflor.
Vi har ett men vill ha ett till sparkskydd/förvaringsficka till bilsätet. Den vi har är med Bamse. =)


Roliga skivor med barnmusik, tjejen älskar att dansa (brås på storebror)!

Och här på dessa 2 sidor nedan kan man hitta "personliga böcker", där barnets namn trycks in i boken och barnet blir huvudperson. =) Kul till både Tiril och Kiron! De har också personliga CD-skivor, men våra barn har lite för ovanliga namn för att finnas med i urvalet. ;o)

Sen är det även samma önskan här som till Kiron! Presenter som alltid önskas är Astrid Lindgren-filmer (o böcker, gärna bilderböcker just nu!), och Disney-filmer! Även Elsa Beskow-böcker tycker vi om! Och såklart "alla" andra böcker, vi älskar att läsa! =)

Och en sak till, retro inredningsdetaljer, tex. färgglada tyger i roliga 50-70-talsmönster och leksaker, gärna i trä! Håll utkik efter sånt på loppisar så blir vi glada! =)

1 kommentar:

Kristin sa...

Hej! Var har du hittat den fina dockservisen i melamin?? :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...