tisdag 29 november 2011

Piggare tjej och val av pyssel?

Idag har jag läst ut Stephen King-boken, "Liseys Berättelse"...Nu blir det lite svensk deckare! Har ju också förresten köpt "Mord på önskelistan" och en Läckberg-juldeckare som jag hoppas hinna läsa i jul...=)
Iallafall, förutom att läsa ut en bok har haft fullt upp hela dagen. Hade hoppats hinna baka lussebullar idag men icke...På nåt sätt så tar alla de där små sakerna hela tiden mycket tid...dvs. mata katterna, plocka disk, se vad sonen byggt för Duplo-hus, hänga tvätt, plocka ner lillan från diskbänken, fixa lunch, äta lunch, byta på lillan, sära på bråkande ungar, bre mackor för morgondagen, släppa ut katten, byta kläder på lillan som lekt med vattenkranen osv osv osv........ så står man där långt in på eftermiddagen och undrar vad man haft för sig...
Så jag fick prioritera dagens pyssel. M försov sig imorse så han kom hem senare än vanligt idag. Svårt att baka med båda ungarna kladdandes i mjölet på bakbordet..eller än värre, som Tiril ofta gör när man har fullt upp med annat, nåt hyss som att leka med toaborsten? Jag sparar bakandet till Torsdag då jag bara jobbar förmiddag.
Istället gav jag mig an mina högar med jultyger. Ungarna är betydligt mer van att se mig klippa tyg än att baka så det är inte riktigt lika intressant att "stjälpa till" där. De var nöjda med att hoppa i sängen istället, haha!

Hann klippa en del, har suttit nu ikväll också. =) Vill sy julklänning till Tiril, och också lite andra roliga klänningar i fina tyger.

Måste visa söta Tiril strax innan det var dax för henne själv att sova lunch, hon la filten över vagnens sufflett där dockorna låg, och vaggade sen vagnen...Haha det måste hon ha lärt sig på dagis!


Här söta skruttan igår när hon fick lite skumgodis klippt i småbitar.

 Kiron fick fiska på skyltsöndagen (som vi ändå kom iväg på), så fick hon smaka lite med honom. Var värsta yrsnön när vi var där, nästan för mycket istället...

Imorgon kväll blir det jobb! Skruttan är bättre om än inte helt bra så vi ska prova dagis igen...;o) .
På onsdag är det dax för ett nytt försök till hörsel/synkoll på Kiron. =)
Godnatt och sov gott!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...