onsdag 2 november 2011

Trött men ganska fullbokad dag...

Idag är jag bara trött. Varit en jobbig dag på det...eller kanske varit jobbig för att jag är trött? Så är det väl den tiden på månaden också helt enkelt... Trött är jag för att dottern sover så illa om nätterna nu när hon har sån hosta, den stackarn. Urk. Har iallafall idag hunnit med ett besök av min bror Johan, Kikki och Hanna, och ekiperat dem lite till kommande Halloween-fest de ska på.

Hunnit torka upp sylt och pannkakor över hela köksgolvet, (det var dessutom över hela mig, fick byta kläder) efter att Kiron retat Tiril så hon sköt sin tallrik för långt ut på bordet och den föll i golvet, under lunchen...

Hunnit dammsuga upp ett glas i tusen bitar inne i lekrummet sen Kiron tagit in sitt glas dit fast han inte får, medan jag la Tiril för lunchvila.

Hunnit klippa sönder lite kläder som ska bli till andra kläder.

Hunnit vagga, sjunga och vyssja en upprörd nyvaken och sjuk dotter.

Hunnit ha ett antal psykutbrott för jag varit så trött och less.

Hunnit med ett möte på dagis om Kiron.

Hunnit med att laga köttfärsgratäng som vi sen bjöd mina fina föräldrar på.

En del av dessa saker var ju bara trevliga, andra inte. =) Min mamma är sjukskriven och hoppar på kryckor, opererade foten för en vecka sen. I vår släkt (både min och sambons) är det allmänt mycket operationer och sjukhus just nu, känns det som. Hoppas att alla går bra och att alla snart är så friska det bara går!


Jag och M sett "Arga Snickaren", och lite "Grey´s Anatomy" och nu halvkikar jag på "Body of Proof". Grejar med Tradera-auktioner som blivit sålda, och Epla. =) Kul att man säljer lite där med.

Nä, nu ska jag snart gå och dra täcket över mig och hoppas att jag känner mig bättre imorgon.

1 kommentar:

Maria sa...

Förstår att du är trött med sjuka barn...jag har inget att skylla på...mina barn sover hela nätterna och så gör jag med men trött är jag ändå... ;)
Hoppas era familjer "friskar" på sig snart jobbigt med mera allvarliga sjukdomar och olyckor!

KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...