tisdag 8 november 2011

4-årskontroll, oro, fortfarande sjukt, och filmer!

Fortsatt sjukt här hemma. Sambon var hemma med feber och förkylning idag. Och barnen är inte heller friskare. Ingen feber men mycket hosta på nätterna och snoret bara rinner... M ska ha dem hemma imorgon också, så får vi se hur han orkar med det...Kiron hade 4-årskontroll idag. Gick fint, han är så duktig så, ritade gubbar och babblade på om ditt och datt. Han ville dock inte använda hörlurarna för hörseltestet, så vi ska öva på det och återkomma om 2 veckor för det och syntestet (med lapp för ögat), kan bli spännande.

Hans längd är 108 cm, och vikt 17,4 kg. =)

Förskolan har tagit upp, och även vi har tänkt på som jag tagit upp tidigare här i bloggen, att Kiron leker mycket för sig själv där. Han verkar trivas med det men han borde kanske också leka lite mer med de andra barnen ibland. Har blivit lite bättre det senaste halvåret vad vi upplevt, men ändå inte som de andra barnen. Hemma verkar det oftast funka bra att leka med andra, men lättare om det är bara en och en...

Sen har han också svårt att koncentrera sig på det han egentligen ska göra, tar tid innan han klär sig eller äter, tex. Däremot kan han sitta i timmar och bygga eller greja med lera, och han har väldigt mycket fantasi och tankar hela tiden som han pratar om men som de upplever lite långsökt, han är liksom inte alltid "i nuet". De vill veta hur de ska bemöta detta och hjälpa honom på bästa sätt. Vi ska få remiss till BUP och se vad de säger. Känns ju lite nervöst, men vi har en så klok och fin kille, och är ju bara bra om han kan få extra hjälp om han behöver. Vi hyrde en film till honom också igår, han valde "Hopp". Vi såg den hela familjen, var riktigt bra!


Nu ska vi se på "World Invasion: Battle Los Angeles". Imorgon jobbar jag kväll och torsdag morgon...Ha det så bra tills vi hörs igen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...