söndag 28 augusti 2011

Jobbhelg klar och jag vill träffa min familj!

ÄNTLIGEN har jag jobbat klart för helgen!!! Saknat min familj i helgen, är ju van att umgås med dem hela tiden, nu har vi knappt träffats...=( Igår lördag jobbade jag 7.30 -12.30, och 16.00 till 21.00, så familjen sov när jag gick på morgonen, när jag hade mina lediga timmar åt vi lunch och kikade supersnabbt på bytardagen och marknaden i stan, sen var jag så trött så jag lade mig att vila, och sen var det bara att dricka kaffe och gå till jobbet igen, och då sov ju barnen när jag kom hem...Och likadant imorse. Nu har jag jobbat 7-16, M och barnen var borta när jag kom, de har varit och köpt en (begagnad) sängstomme till Kiron, han har verkligen vuxit ur sin växa-säng... Men snart är de hemma!!!!! Jag har pytten i ugnen.


Helt slut i kroppen, är inte van att vara på benen och till fullo alert hela dagarna såhär....;o) Speciellt fötterna ömmar till max och vaderna är inte heller så roliga... Man sitter ju inte mycket alls i mitt jobb, som ni kanske vet. Ska tigga till mig lite fotmassage ikväll tror jag... Ska bli skönt att "vila" imorgon. Sen blir det jobb tisdag-fredag igen.

Vi sålde förresten ganska bra på bytardagen, är nöjd, sålde ungefär hälften av det vi lagt ut (alltså halva summan) =) Jag är nöjd!!!!!


Här är 2 av mina älsklingar igår, när jag vaknat efter min lilla dagsvila. Har varit så varma dagar i helgen, men mulna, och igår blev det värsta blixtvädret, och lite åska, men snabbt övergående. Är så kvavt! Barnen festar lördagsgodis, godis till Kiron och russin till Tiril. =)


Nu kommer min familj hem, nu ska jag hjälpa dem bära in sängen. Vi ska kolla efter en madrass ev. på JYSK kanske det blir.

1 kommentar:

Maria sa...

Förstår att det måste kännas ovant och vara tillbaka i jobbruschen igen med dessa tider du har och att du jobbar även helger. Nackdelen med det yrket du har men min svärmor jobbar ju inom hemtjänsten och älskar sitt jobb och har alltid gjort trots bökiga arbetstider! :)

Nä, tacka vet jag dagtid mån-fre! ;)

Hoppas du får en härlig måndag!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...