fredag 26 augusti 2011

Ledig dag med lite mys och lite shopping!

Idag har vi mest bara varit hemma, jag och barnen, var ju vår lediga dag idag. =) Regnade ute oxå så lockade inte till några promenader direkt. =)


Kiron kom väsande och ålande såhär med Tiril på ryggen, och jag fick svaret att han var en liten orm, när jag frågade...=) Han är mycket noga med att man inte får kalla honom liten kille eller pojke nu, han är stor och stark! Men han kan vara en liten vovve eller liten orm tydligen...=) Och Tiril pratar mer och mer, säger "tack" när hon får nåt, "kam" när man kramas, kallar Räser vid namn (Täser), och oss andra (Ki, mamma, bappa). "Gott" när hon äter nåt gott. Och en del tvåordsmeningar, som "Dä Ki", och "Titta dä" . =) Ja en massa helt enkelt, kan inte skriva alla små söta ord som ploppar ur hennes mun. Äntligen klar med bytardagsprylarna! Nu står det redo för leverans, ser ut såhär i datarummet...M får fixa det imorgonkväll eftersom jag jobbar...
När M kom hem idag var vi ut på en liten shoppingrunda, bla. köpte vi nattlampa till Kiron (sån man sätter i uttaget), och bambu-rullgardiner till uterummet, på JYSK. Som ni kan se på bilden verkar jag ha en lila period nu, haha, men det är faktiskt något av en slump att det blev så mycket, vi har lila i uterummet men det enda som är tänkt dit är kuddfodralen (de blanka). I övrigt blev det bla. 2 paket med uggletyg från JYSK,( söta va? ), en fleecefilt oxå JYSK, och byxor till Kiron (nyskick, manchester), lila fleecetyg, lila manchestertyg och örngott i lilarutigt, från Erikshjälpen! =)


Dagens middag blev att beställa pizza, gott, var så längesen sist!!! Men jag fixade ändå sedan kycklingpaj som vi ska äta imorgon, jag hinner ju inte äta med de andra, då jag börjar jobba 15.30....=(


Sen har jag och M "haft helg", sett lite film och druckit nåt glas rött. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, är så himla trött!!! Godnatt på er, och ha en bra fredag, och ev. helg, får se när jag hinner blogga, jobbar ju delat (i princip hela dagen) på lördag så då hinner jag knappast. Pöss!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...