lördag 13 augusti 2011

Stugtid inlägg 2: Fest och påhitt!

Här kommer fortsättningen på bilderna från vårt "stugliv"...=) Som sagt inte riktigt i inbördes ordning, bilderna i förra inlägget togs ju oxå löpande under dessa 2 veckor....Nu blir det lite fest och påhitt!


Blev lite surströmmingsgotta en lördagskväll hos mina föräldrar, med Kikki och Johan, och Anki och Thomas var oxå med! Riktigt gott och trevligt!!!! (Inte ätit surströmming på 2 år!)


Charmknuttan nr 1. =) Nästa lördagskväll var det dax för kräftskiva, denna gång hos syster Anki! De hade dukat upp i "skogskojan"...=) Barnen fick ett eget litet bord...

Vuxenbordet! Gott som bara den var det!

Mycket kräftor, allt gick åt!!!!

Ludde och jag och en sockerspeedad Kiron....=)

Jag fick en barnfri kväll, M for med barnen vid 20, och jag fick en surrig och rätt blöt kväll, roligt var det! =) Här syster Anki och jag!

Dagen efter var jag allt annat än pigg, men fick skärpa till mig ändå för M måste iväg och få bilen fixad (byte av vattenpump och kamrem...gah!) Hela dagen var jag lite halvdålig... Men vi var iväg sen till min syster Maria som fyllde år!

Födelsedagsbarnet, Kiron och jag! =)

Den kvällen blev det sen grillkväll hos svärfar Roger och Carina! Ms bror Mats och hans tjej Hanna är hemkomna från USA oxå. Blev mer mat än jag kunde klämma i mig (dvs jag ville äta mer, var gott, men pallade inte...=))

Mats historieberättaren....

Barnen fick presenter från både farfar o Carina, Mats och Hanna, och från farbror Micke, Elizabeth och Luke i USA. De hade skickat med Florida-djur, sjöko till Tiril och krokodil till Kiron.

Blev lite kubb oxå. Killar mot tjejer. Kiron kastar....

Tiril inspekterade alla små gubbar de har i sin trädgård, finns mycket att se!

Mats och Hanna for tidigt, vi var kvar till 22-snåret och hann med lite mer kubb. Jag och svärfar spöade Carina och Mattias, hehe!

Farfar gosar med barnbarnen.

Matade lite hästar innan det bar hemåt...

Och nu i onsdags var vi till Junsele djurpark med min bror Johan, hans tjej Kikki och hennes dotter Hanna. Kom i tid till matningar, fick se lodjuren på nära håll! Inte ofta det händer!!!! Så vackra djur!

Vargarna åt med glupande aptit.

Björnen Loke, 32 år och far till 73 ungar (tror jag det var=)), klappar händerna åt publiken.

Vi såg många tigrar oxå. 3 vuxna, 3 1,5-åringar, också dessa 2, 7 veckor gamla. Hur söta som helst!

Hanna och Kiron klappade och matade åsnorna. Kors i taket gällande Kiron, han är så skeptisk/rädd av sig vad gäller sånt!!!!!

Tog en liten fikapaus på caféet.

Ungarna och jag...Som synes en kall dag, fick klä sig väl!!!

Sen blev det Barnens Zoo med massor av små getter! Tiril tyckte det var jättekul att klappa på dem, och ryckte upp små grässtrån som hon försökte ge dem.

Klappade där oxå en gris (strävt!) och hästar...=)

Och små ninisar!!

Till sist en liten runda på tivolidelen. Kiron tog nåt varv med minibilarna...

....medan Tiril fick nöja sig med en "fast" gungande variant. =)

Kiron och Hanna åker nyckelpigorna...

...och minivirvelvinden. =) Hade en härlig dag, trötta ungar i bilen på vägen hem, och föräldrar med för den delen....

Det har varit en skön "semester", synd att den strax är slut... Känns som att nu börjar en ny period av livet iom. att Tiril börjar på dagis, och vi båda kommer jobba... Längre dagar för Kiron oxå, som alltid bara gått 5-timmars på dagis. Vi får se hur det går!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...