tisdag 23 augusti 2011

Första dagen på nya jobbet! =)

Nu är den avklarad, blev en tidig morgon, men vi kom i tid, både barnen och jag...=) Har gått intro idag ("bredvid" som extra för att lära rutiner osv), och ska imorgon gå intro kväll, hehe, blir med bror och en annan kille. Är mycket input i huvudet just nu och många nya människor att lära känna, så man blir lite slut. Men hade ju kortdag.

Varmt ute!!! Slängde av mig de mesta kläderna när jag kom hem, hoppade i nåt svalare, och slängde ungarna i poolen när jag hämtat dem, haha! Får passa på medan solen ännu värmer skönt! Det värsta med dessa tidiga morgnar är nog att barnen blir så trötta på eftermiddagen, trötta och mycket griniga! Blä. Men lite bra humör har vi ändå haft idag oxå.

Tiril hade lite show för mig med den nya väskan som följde med en påse kläder vi fick från min fostersyster, ska kika igenom om det är nåt jag kan sy av/om, men denna väska tänkte jag att Tiril kunde få och leka med, hon älskar den redan. =)

Ikväll har jag krånglat lite med vanliga symaskinen, har sömnadsabstinens, hinner ej med nu när det varit så mycket annat....=( Har sett lite film och märkt upp leksaker och böcker som vi ska sälja på helgens bytardag/klädloppis, kläderna är färdigmärkta iallafall, puh...

Nej nu är jag SÅ trött, nu blir det sängen!!!

1 kommentar:

Tova sa...

Hihi, förstår känslan, nu har jag ju varit på nya jobbet i 4 veckor och i början var det en hel del att ta in i huvudet. Man var ganska slut när man kom hem sen...
nu återstår bara hur man ska få ihop livspusslet med heltidsjobb, dagis och eventuellt plugg, haha ;)
kram och ha en bra vecka!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...