söndag 21 augusti 2011

Kräftskiva och loppisfynd!

Igår var vi iväg på Selångers marknad, köpte en mönsterbok "Sy monster" i fleece, lite små 10-krs prylar, och 14 par sockar, 7 var till barnen, som under sommaren vuxit ut alla sockar de hade i princip...

Blev lite regn sen, men då var vi på väg hem. Hade bjudit in farmor Haidie, Voitto, och Ms bror Mats med tjej Hanna till kräftskiva hos oss!


Jag, Haidie, Tiril och Voitto är redo att hugga in....=) Andra sidan är ni klara? =) Hanna, Mats, Kiron och Mattias... Blev inte bara blött utanför uterummet (regnet öste ner!!), blev lite blött i glasen också! Haha, Mats är bra på att berätta real-life-stories med inlevelse!
Haidie med sitt yngsta barnbarn.
Pip i lilla vällingsäcken!
Fick i oss lite efterrätt också, den goda kakan jag gjort tidigare fast ni i Svartvinbärsvariant, nästan godare!
Blev inte så sen kväll, Haidie och Voitto for vid 20 när barnen la sig, och Mats och Hanna stannade till 21.30. Sen satt jag och M kvar i uterummet och läste. Vi har fått hjälp att bära in våra gamla soffor dit, så nu är det riktigt sköna sittplatser också! =) Ska visa mer hur vi "inrett" senare när det är lite bättre ordning där.
Var in på Erikshjälpen igår också, och förutom lite virkade dukar jag ska sy på kuddar, och en vit ljuslykta till köket, så blev det detta hjärta till uterummet, ska väl hänga upp det sen.
Och det blev även denna ljuslykta, och den lilla miniflaskan, som jag ställt på en silverbricka på "matrumsbordet". Dessa fynd är jag mest glad över, ljuslyktan är superfin, och jag blev alldeles kär i den lilla flaskan där den stod i glasmontern i Erikshjälpens kassa, den är såå söt!
Måste ju också visa vår nya dammsugare, ÄNTLIGEN har jag fått dammsuga, var så härligt att få bort skräpet i fredags, vilken känsla!!!!!! Har inte haft dammsugare på runt 3-4 veckor blir det väl, fast vi har ju också varit borta 2 av de veckorna, men ändå!


Idag ska vi åka och fira min svåger Thomas som fyllde år i onsdags...Sen får vi se om jag hinner börja märka bytardagsprylarna, eller om jag lägger ut mönster till salu istället... M var sugen på en skräckis ikväll, så vi får väl spela in Wallander-filmen på 4:an då...Nej, nu ska jag joina min familj som är ute i solen!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...