fredag 12 augusti 2011

Tillbaka!! Hade superfin vinst som väntade....=)

Nu är vi tillbaka hemma! Gud så härligt vi haft det! Kändes vemodigt att åka, men oxå skönt att komma hem! Ska bli skönt att somna och vakna i sin egen säng... Tvättmaskinen går såklart för fullt, fyllde tvättstugegolvet vid hemkomsten!!! Blir en del att tvätta undan...I övrigt har jag lite annat oxå att ta itu med, bla. rensa Kirons höstgarderob inför bytardag, se vad som behövs köpas nytt. Men det blir ev. i helgen. Nu ska jag och M se lite film innan vi kryper ner i våra sköna väntande sängar. Tror barnen oxå tyckte det var kul att komma hem.


I brevlådan väntade ett litet paket på mig, jag hade tur igen och vann en facebook-tävling, 5 kilo kärleks förstavinst med ett skyddsängel-smycke och kedja! Jag valde turkost, min favvorfärg (det och babyblått). Visst är den underbar? Har några fler paket väntande hos bror som varit snäll och tagit hand om posten. Spännande.... =)

Nu ska jag mysa med film! Ha det gott!!!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Oj vilket sött smycke!!!

Ahh förstår att det finnes tvätt att ta itu med. Blir ju en hel del trots att man är hemma och tvättar regelbundet ju!! =(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...