lördag 13 augusti 2011

Stugtiden inlägg 1: allmänt mys och besök!

Ja igår kom vi ju hem ifrån lilla paradiset, mina föräldrars stuga. Har haft det så skönt! Första veckan var det bara varmt varmt och superhärligt!! Sen har vi haft det kallare, en del regn, men huvudsakligen kyla! Tråk-sommarväder!Gått igenom bilderna, och delat upp dem i 2 inlägg...här kommer första. =) Lite med mys och besök! Är inte helt inbördes ordning bland bilderna, men någorlunda , men håll till godo...=) Blev en del bad, även för mig!!! Men M har ändå rekordet, han har badat VARJE morgon, regn som sol, före frukost. Kiron har joinat honom även i regn, men inte på morgnarna...=)

Kiron var en sväng till farmor när vi andra for på loppisar, fick prova sin nya fina cykel för första gången! Har sen hunnit med lite fler turer, han gillar cykeln skarpt! Räser har gjort sitt bästa för att minska gnagarbeståndet uppe i Lövsjö, har nog tagit totalt över 30 st, sorkar, möss, råttor, you name it...
Även en ödla hann hon med, men den lyckades vi rädda....=)
Barnens mysmorgnar i soffan med lelle...
M har röjt och grejat, flyttat ut "botten"mattan och lagt presenning så man ska få mer plats att gå på (lerig botten som man sjunker ner i annars). Kiron fick dessa simdynor på en loppis, var en hit, han har använt dom flitigt och "simmar" omkring.
Lövsjö by night...
Lövsjö by night 2, älvornas dimma flyter in över vattnet....=)
Den här kepsen tyckte båda barnen av nån anledning var kul... Brukar användas när vi är ute och fiskar (av oss vuxna...).
Bustjejen som vuxit nåt enormt i sommar, och "pratar" mycket!!!! Hon säger många namn nu, använder en del 2 ordsmeningar, och favoritordet är "NEJ!" Haha, det bådar inte gott...
Far och dotter är fina.
Lite fredagsmys ute på altanen...Tiril tyckte det var så gott med krokar, proppade munnen full!
Besök har vi oxå haft en hel del. Bla av farfar Roger och Carina som kom upp och fikade och badade med oss. Barnen fick oxå nya kläder, bla. detta lilla kit som Tiril har (hårband och klänning).
Sedan samma dag kom Ia, Daniel och barnen upp. Hade vi planerat bättre hade de stannat över natten, men nu blev det iallafall lite grillmiddag och bad! Jag och Ia drack vin och babblade, supertrevligt...=) .
Karlarna....=)
Albin och Tiril kommer väldigt bra överens, gullungarna...
Har oxå haft besök av min syster Maria, Thomas och barnen. Som ni ser betydligt mer solbruna än oss, haha!


Avslutar detta inlägg med lite natt-Lövsjö! Underbart vackert, när himlen speglas i vattnet!

Fortsättning följer inom kort, och då blir det fest och påhitt, hehe!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...