onsdag 24 augusti 2011

Jobbat intro-kväll! Nu till salu...

Jaha, då var man full-lärd då? Nej, skulle inte tro det. Men, intro har jag fått. Får nu se om jag kommer ihåg alla nya namn och rutiner...=) Jag har sytt lite idag, har varit strålande väder hela dagen, så jag släpade ut symaskinen och satt och svettades, men man får väl passa på medan solen skiner. Hade ju också sy-abstinens, hann klart en T-shirt till Kiron och ett par dockbyxor. Men tror min gamla maskin måste till doktorn, den mår inte bra...=(.


Jag jobbade kväll, och M hämtade barnen på dagis, de hade varit där på eftermiddagen från mellis-dax ungefär. Min bror var en utmärkt "lärare" ikväll måste jag säga, och kändes skönt att kunna fråga om så gott som allt man funderade på, kanske till skillnad om man hade jobbat med nån annan. =) Ja tänk vilken släkt-träff det blev där uppe, min kusin jobbar ju oxå på samma avdelning och samma helger...Håhåjaja. =) Trevliga boende och personal är det iallafall hittills!


Nu ikväll har jag suttit och lagt ut lite på Tradera, om du är nyfiken på mönsterböcker och tyg kan du kika dit. Eller gå med i gruppen "Tygsamlarna" på facebook...=) Nu är det mer än sussa-dax, godnatt!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Kul att det går bra med jobbet!!! Är ju alltid skönt när man trivs med sina arbetskamrater oxå =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...