söndag 15 november 2009

IGÅR: Middag hos vänner IDAG: Julklappsshopping

God förmiddag!! =) Vi började morgonen med mys i sängen, spelade speldosa för knyttet i magen och läste lite för Kiron...

Idag ska vi åka iväg till Birsta, julklappshopping here we come!! Vi har inte så himla många att köpa till längre, rätt skönt även om jag älskar att köpa presenter. Vi köper mest till barnen nu. Men till Kiron har vi i år tänkt att inte köpa så mycket, nån leksak kanske och sen kanske jag syr något, men annars har vi tänkt försöka lägga undan pengar istället och handla på mellandagsrean. Vi får se hur det går, man spårar ju lätt ur när man ser så många söta saker det finns att köpa och tänker: "Åh vad Kiron skulle gilla det och det och det...."
Igår var vi som sagt på middag hos Ia, Daniel, Molly och Robin. Ia hämtade oss vid 17...hungriga!
Småkillarna lassar in...Och hon hade lagat jättegod mat, kycklingfiléer med vitlöks och parmesansås, ris till, åt så magen stod i fyra hörn. Sen blev det babbel och mys resten av kvällen. Kiron vägrade somna fast han var supertrött, men det var jag beredd på även om M hade inbillat sig annat...;o) han satt/låg i vagnen varvat med hos oss i soffan, försökte iallafall varva ner...Somnade när vi kom hem vid 23, Ia skjutsade oss, slocknade direkt i sin säng.

Jag har drömt mardrömmar inatt, men det blir ju nästan varje natt nuförtiden. Igår drömde jag att vi var på väg in till förlossningen men M skulle inte hinna ner till Stockholm, där alla födslar skedde, i tid. Mammorna fick flyga privatflyg men papporna fick köra...ojoj.
Nä nu måste vi åka, blir väl mest att titta på leksaker idag, haha! Tänkte även kika om det möjligen finns några mammabyxor på rea men har mina tvivel.
Kika gärna in på mina Tradera-auktioner, en del av dem går ut ikväll!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...