måndag 2 november 2009

Besök och vunnit 3 mössor!!!!

I eftermiddag har vi haft en hel del besök, först kom mina föräldrar (momor o mofa) och hade med sig goda wienerbröd som lätt gick ner trots att man nyss ätit middag...=)

Sen kom Ia, Daniel, Molly och Robin och surrade och fikade lite de också. Kul med besök, och det går långt mellan gångerna man träffas nu eftersom barnen är sjuka "hela tiden".
När de åkt var det kvällspysslor och lelle som gällde, nu ligger lillen.
Nu sitter jag och lägger upp resterande Tradera-auktioner...segt. Hoppas jag inte blir sittande hela kvällen, vore kul att hinna slappa nåt.

Den senaste månaden har jag förresten haft världens tur och vunnit hela 3 mössor!!! Ingen av dem har kommit än men de ser ut liknande bilderna...Visar dem såklart när de kommer!!

Först vann jag en cool vintermössa till Kiron från Pumpalot, jag döpte hennes nya mössmodell! =) Mössan är i denna modell.Sen vann jag en fin virkad mössa till mig själv från TISA, likt denna men förmodligen i annan färg. Och nu igår vann jag en mössa till knyttet i magen i Muppsans blogg, från Liandlo. =) Med text "Min första mössa". Snacka om tur va? Nu behövs det bara att jag vinner en mössa till sambon också...
Ser fram emot tills vinsterna dimper ner i brevlådan!! =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...