måndag 23 november 2009

Gravidkrämpor, promenad och resten av dagen...

Kiron ville ha lunch och lägga sig att vila tidigare idag, hela dagen blev ju tidigare...slocknade direkt. Jag hann klippa till lite plagg, men det har varit en jobbig dag för min yrsel och andnöd, kunde knappt andas ett tag kändes det som. Så jag har inte hunnit allt jag ville göra...Har också haft sammandragningar som varit jobbiga, vet ej varför, är rätt ovan, lite orolig.

Vi var ut på en promenad före maten, första gången på flera dagar, mörknar så fort nu så det var mörkt redan vid 15-tiden (och tidigare)...Stannade vid en av lekparkerna och Kiron fick leka lite, han ville aldrig gå in!! Har väl inte blivit så mycket ute-tid i helgen och så, dumma mamma o pappa. Han och M fick vara ute lite längre så gick jag in och började med maten, spaghetti och köttfärssås, min favoritmat!
Sen har vi oxå hunnit med en handling på Coop...och nu badar lillen före lelle! Vi får se hur det går ikväll med nattning... Vi ska antingen se 4:e Falk-filmen eller lite "True Blood" tror jag... =)
Ang. vampyrer verkar nya "New Moon" lovande! Vill gå på bio snart!
Ha en mysig måndagkväll ni med!

2 kommentarer:

sofie sa...

Vilka fina magar vi har =)

Tänk, snart är det dags!

Kram Sofie

Maria sa...

Jättefin mage!! Jag gissade på en.....pojke! ;) Mycke sammandragningar brukar ordeneras med mycke vila...inga promenader alltså! ;) Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...