torsdag 19 november 2009

Dagen som kommer!

Morgonmys med lelle i saccosäcken, gosat ner sig under filt och stor-grodan!!Idag blir det nog en liten tur på stan, inte hunnit ner ännu denna vecka...Men imorgon ska vi på 2-årskalas igen, och min fostersyster fyller oxå år imorgon, och svärfar på lördag...så vi måste kika efter lite presenter!

M ska precis sätta igång och måla växa-sängen (stått på att-göra listan länge nu!) Senare idag får vi ev. besök av mina föräldrar, kul och passande att jag bakade igår då, de ringde igår kväll...=) Kände det väl på sig, haha!

Sitter och kollar på bebiskläder på Tradera och lite butiker, åh man blir så sugen. Hade budat på lite grejer igår men missade när de gick ut så jag vann dem inte...Oh well, inte så att vi är i skriande behov.

1 kommentar:

Maria sa...

uppdateringen suger!! ;) Haha, vad söt han var i saccosäcken med stora grodan! Jösses vad länge ni får köa...då är det bättre här där man går till sin hc (speciella lokaler) en viss vecka efter ålder och efternamn. Inga köer! Me like! =) Jag ska dit v 49, tisdag mellan 17.30-19.30 ;)
Jobbigt med alla dina krämpor och den där yrseln måste vara riktigt obehaglig! Hoppas tiden går fort nu fram till bf! =) kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...