söndag 10 juli 2016

Helgen: Jobb och lite roligt för mig, sol, bad och nöjen för familjen!

Jobbhelg slut, 2 pass kvar till semestern!  Men nu först har jag tre dagar ledigt! =P Ser ut att bli fullbokat. =) 

Mattias och barnen har precis som jag gissade umgåtts med Ms storebror Micke, Elizabeth och deras Luke, lillebror Mats, Hanna och Clint hela helgen! 
Igår lördag var de ute i Nordingrå hos Mats och Hanna hela dagen. Åkte fyrhjuling, grillade korv, klappade hästar och massa annat skoj. 
Kusinerna Magnusson! Jag kom hem till tomt hus kring 16, så jag hann både träna och lite annat innan M och barnen kom hem. Sen tacomiddag innan vi gick över till Horns en stund, Sangria, mys och spel. Lite semesterfeeling! 
 Mattias och barnen hade varit där på fredagen flera timmar också, barnen hade badat och de vuxna babblat. ;) Jag var bara dit en sväng då efter jobbet då min familj ju var där, slutade 20.45 och en timme senare ungefär var vi hemma. =) 
Hur många Gånsviksbor krävs det för att få upp en vinflaska, haha!? ;) 
Idag klev de övriga familjemedlemmarna upp före mig, de hade bokat stranddejt med Micke, Mats och co. Jag fick sovmorgon till 9, klev ju upp 5.30 på lördagen. 
Efter mycket om och men (de skulle ta en "genväg" som blev en senväg) kom de till vår favoritbadplats Starredsnäset där de sen varit stor del av dagen. De ser ut att ha haft det nice! (Jag har nästan flutit bort på jobbet i värmen. Men vi satt iallafall ute under fikat, det var riktigt skönt! )


Micke, Elizabeth och Luke stannade på lite sightseeing här i stan med Mattias och barnen efter middagen. Imorgon verkar det bli mer dejt med dem, och då får jag ju också vara med! =) 
Jag slutade 20.30 idag och sen har vi sett lite film. Eller ja Mattias somnade efter typ halva, men jag har iallafall sett film, haha! "Cell". Är väl rätt ok att se men måste du välja, läs boken istället! ;) Stephen King! 

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Så mysigtdin familj verkar ha haft! Synd att du går miste om familjetid men du får snart ta igen det. J
Ha en skön semester när den väl kommer! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...