söndag 17 juli 2016

Rotsidan!

I förrgår fredag, min sista arbetsdag, for vi ut till Rotsidan när jag slutat! Magnussons från USA har sovit i Nordingrå hos yngsta brodern några nätter nu, så det har blivit mycket aktiviteter runt i det området för dem, och Mattias och barnen har varit med på de flesta också. 
Men nu kunde jag också vara med! =) 

Rotsidan var vi ut till senast för två år sen med mina föräldrar. Så vackert naturreservat!  Förra gången gick vågorna höga men denna gång var det stilla. 

 Vi hade med oss fika såklart, en tradition och ett ord amerikanerna tycker är ett mycket bra påhitt, hehe! Kände såklart på det kalla vattnet, och barnen (och vuxna) letade sen småfisk i alla små pölar som finns överallt där. Skriver inte så mycket utan bilderna får tala för sig själva. 


 Tiril upptäckte en konstig växt, som visade sig vara "Sileshår", en köttätande blomma! Häftigt, visste inte att det fanns såna här uppe. =D! 

Det var mulet men varmt hela tiden vi var där, och lagom tills vi kom tillbaka till Mats och Hanna så började det åska och spöregna! 
Här är kusinskaran Magnusson! 
Grillmiddag innan vi for hem till Härnta igen, och igår har vi haft en behövlig vilodag här hemma då vi kände att det blivit så mycket rännande och bilåkning den senaste veckan och barnen var trötta. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...