söndag 18 januari 2015

Lugn och skön helg med loppis, film-mys och sömnad.

Hej! 
En skön och lugn helg är nu slut... Sovit mycket, välbehövligt. ;) Slappat och haft det lugnt och skönt. Jag har FORTFARANDE halsont, kan ni förstå? Segt som sjutton!! Men är iallafall lite piggare annars. Jag och Tiril är lediga imorgon med,  på jobbet börjar vårt nya 6-veckors schema imorgon (innebär fler kvällar för mig och tätare nattperioder såklart :-() och jag börjar med ledig dag.  

Igår var vi bla. ner på Erikshjälpen för första gången på länge. Jag var ute efter ett blått tyg till en speciell sak, och jag hittade det och lite annat också. ;)

Ljusblått spetstyg, fuskpäls, fin gammal ram, trasigt vackert pärlhalsband och 6 fina glas till likör. En lyckad loppistur. 

Såg lite film med barnen, "Narnia" är vad som gäller just nu. På kvällen åt vi räkor och gott till... 

Och såg rysare, "The House of the Devil"

Jag har också sytt i helgen! Härligt. I fredags sydde jag klart denna tröja med pingvinärm, mysig modell. 

 Och igår dessa två sweatshirttröjor. Inne i ett "sy-till-mig-själv"-stim just nu, känns bra. 

Idag har varit ännu en lugn dag. Bla. har Kiron varit på kalas hos Robin, jag har sytt litegrann, Mattias har grejat med bilen och Tiril har lekt med sina nya klappar och sett film. =) Jag och Kiron tog också en rond med "Mario Kart", roligt spel! 

Här är barnens klappar som de fick i fredags.=) Kiron: 

Och Tiril: 

Just nu sitter vi och ser på första Maria Lang-filmen, "Mördaren ljuger inte ensam". Sparat dessa att se, nu var det dax kände jag eftersom det inte kommit nån ny Beck-film denna vecka. ;) 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...