onsdag 14 januari 2015

Sjukstatus.

Jag var ner på vc igår igen eftersom jag fortfarande är dålig... De hittade inga streptokocker denna gång heller trots röd svullen hals och osv., så de tror virusinfektion liknande katarr eller dylikt,  ordinerade vila, isglass och smärtstillande... Vad är oddsen att jag får virusinfektion i hals och luftrör timat med övriga familjens bakterieinfektion med halsfluss? =P 
Jaja, provade iallafall att jobba igår kväll, kortpass, var väl kanske dumt. Gick väl men inte bra. Det värsta är att jag blir så andfådd och måste sätta mig och vila. Känns som en klump i halsen som hindrar mig från att andas. 
Sov jättedåligt inatt, vaknade och fick inte åt mig nog med luft, speciellt när jag låg ner. Fick vara vaken x antal timmar innan jag till slut somnade om efter att de andra gått på jobb och skola och jag ringt jobbet. 

Sov några timmar till, sen hämtade jag frukost och åt i sängen medan jag såg "Walking on Sunshine", musikalen jag velat se länge nu. =) Den var söt. 

Varit en fortsatt lugn dag såklart, vilat en massa. Haft fortsatt andnöd och ont i huvud och hals... 
 Fanns matlåda med kålpudding i frysen som jag tinade till middag och kokade potatis till. Mattias kom hem lite tidigare eftersom han varit ner en sväng på vc med Kiron för ett antal prickar han har. Jäkla rännande där nuförtiden. =P Prickarna var inget farligt. ;) De var rädd för svinkoppor först när vi beskrev dem men så var inte fallet.

Provade mammas huskur med het mjölk, riven ingefära och vitlök (1/2 klyfta) och en klick smör. Inte så farligt som det kanske låter utan faktiskt rätt gott. Lindrande för halsen och ingefäran är ju inflammations-hämmande. 

Nu blir det försöka sova, jag ska vara hemma imorgon med och sen får vi se hur det känns, och hur natten går.. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...