måndag 26 maj 2014

Trädgårdsfix, kalas, mors dag och decoupage!

Hej! 
Hann inte med att skriva nåt mer i helgen, i lördags var det alldeles för fint väder och igår hade vi alldeles för fullt upp! ;) 

På lördagen var Tiril iväg på 4-årskalas och ville stanna själv, så vi andra fick en massa gjort här hemma. Mattias och Kiron tvättade trallen (kolla nedre vänstra bilden på detta collage, den ljusa kanten mot den mörka är skillnaden efter och före!! ) och jag planterade penséer och rensade rabatter hela eftermiddagen så armarna blev möra, det har känts idag. ;) 
Hanns också med spring i vattenspridaren, lek med grannpojken och grillning av tacos (yep!).
Det blev ett snabbt väderomslag mot kvällen, spöregn och åska!! Mysigt det med men...Jag och M såg på favoritserier på datorn. =)

Såhär blev våra val av penséer i år, är faktiskt Kiron som fått välja färger: =) Kopparkärlet är ett av de fina saker mina föräldrar hade med sig i tisdags, kopparsakerna är efter min farfar. 

På framsidan satte jag krukor jag gjort av stora konservburkar, vitmålade och decouperade med servetter, sen lackade flera lager både invändigt och utvändigt så de ska hålla som kruka. Jag gjorde också hål i bottnarna. 
Morsdag fick jag äta frukost i sängen, jag fick två fina blommor av barnen och M, (krukros och Murklocka =)). Plus att jag fått beställa en fin plåtskylt till vårt sovrum, hoppas den kommer snabbt, jag beställde från Calimero familjebutiken

Kring lunch gick jag och Tiril ut i kylregnet till Wilmas 5-årskalas med utklädning! De höll till i skolans gympasal, mycket kul att klättra på och hoppa från. ;) 

Efter det drog vi vidare till nästa kalas, middag hos mina föräldrar i Bollsta. En trött prinsessa och en Clone-trooper hade vi med. 

Huset fullt med alla syskon med familjer, det är då det är som härligast!! =D 


Vi var också in till svärmor en sväng, hon skulle egentligen inte varit hemma så vi hade inte med hennes födelsedagspresent men trevligt att träffas en snabbis och gratta på morsdag iallafall! 

Idag har jag sorterat lite böcker och grejat på, hittade en undangömd påse med leksaker efter mig där bla. denna Lady Lovelylocks-docka fanns med till Tirils stora lycka! 
Sen har jag ju också en massa fina Barbie-kläder som min mamma sytt, och är det nån som vet vad dessa små hästar och dockor heter, de har alla färgglatt långt hår och följde med ett litet hus man kan ha som halsband?? Jag kommer inte på vad de heter. (Inte Polly Pocket). Vore bara kul att veta. ;) 
Nostalgi!

Nej, nu har jag jobbat kväll och ska hoppa i säng för det är jobb tidigt imorgon! Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...