måndag 19 maj 2014

Trött start på veckan, veckomatsedeln v.21 och gråt-TV.

Måndag, ny vecka igångkickad!! Har jobbat morgon idag, känns i fötterna att man haft arbetshelg kan jag säga, inte mycket sittande inte..! Dessutom var jag ju smidig nog att slå lilltån igår igen, samma lilltå som för bara några veckor sen (och då fick jag så ont så det var nog ev. en liten spricka eller så i den, inget de gör något åt). Nu gör det ONT igen! Tur att jag har två dagar ledigt nu för det lär bli värre innan det blir bättre...
Äntligen är det riktigt grönt även här i Härnösand, och det blommar lite här och var. Inga syrener än, men fullt med vitsippor! 

När jag hämtat barnen och fått i dem mellis (och tacklat diverse utbrott från trött dotter) kraschade vi alla tre i soffan, de var nöjda med att se film, jag bara slappade, och så bestämde vi veckomatsedeln tillsammans. 


Dagens middag blev lax och potatis (varken lördags eller söndags-maten på förra veckans matsedel blev av eftersom M och barnen for till stugan, så vi satte dem på denna vecka istället). 
Och med diverse önskemål från barnen så blev detta veckomatsedeln v. 21. 

Efter maten blev det ett varmt bad för min del, njut!! 

 Jag har äntligen sett säsongsavslutningen av Vampire Diaries ikväll (och storbölat såklart! ) Satan i gatan vilket slut! =P


Godnatt! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...