torsdag 15 maj 2014

Buzzador-test Mjau Vaganza Gourmet!

Jag kom ju med i kampanjen för Mjau Vaganza via Buzzador, och fick för nån vecka sedan hem paketet med testprodukter! Tengil har hunnit testa de flesta av dem nu, var bla. fyra olika smaker på blötmat i portionspåsar med perfekt storlek, inte för mycket så det hinner bli dåligt och maten är alltid fräsch. Lax i gräddsås, Krabba i klar örtsås, Nötkött i tomatsås och Kyckling i morotssås, och alla innehåller aminosyran Taurin, och Inulin som är bra för kattens mage. 
Här är vår testpilot in action, just denna smak var Lax i gräddsås! ;

"Hmm matte vad har du där? Luktar gott! Ge mig!" 
 *försöker stoppa ner tassen i påsen*

"Ommnomnom!!! Goooottt!!"

"Slut!"

"Nej titta det fanns en smula kvar!"

"Har du nåt mer?!"

"Nähä ok tack för maten då! Måste tvätta ansiktet rent, kan ju finnas nåt kvar där!" 
 *Nöjd kisse* 

Alla smaker har tagits emot med samma entusiasm, så jag kan inte märka att han fått nån speciell favorit. Att Tengil tömmer skålen så totalt är ganska ovanligt, han är verkligen en finsmakare, så jag tror portionsstorlekarna är bra (lite mindre än vanligt, 50 g).
I paketet var det också några Beauty-kit med klädrulle och borste som vi hunnit använda till kattens förtjusning, och påsar med Gourmetsnacks med smak av anka, kyckling eller lax. Snacksen innehåller bara 1,5 kcal per bit, omega-3 för päls och hud och är helt fria från vete och soja. 

  Av dem har vi bara hunnit testa Anka, och den älskar han! =) 

Jag har också delat med mig av några produkter till vänner och har nån kvar att ge bort. Om nån av er läser detta, vad tyckte ni? 
Vi kommer nog att köpa Mjau Vaganza  i fortsättningen också, om inte annat för att skämma bort eller belöna go-kissen lite ibland.
Vill ni köpa så finns maten hos Coop Forum, City Gross, utvalda Willys och Hemköp. 1 fp. multibox med 6 portionskuvert kostar ca. 29.90, och snacksen 19.90. 
Kikar du in på instagram kan du se fler testpiloter under hashtag #mjauvaganza och #mjaubuzz =) 

1 kommentar:

Kikki sa...

Vi har prövat på melizza men hon är alltid dålig på att äta mjukmat och likaså på detta märke. Slickar bara upp såsen men lämnar maten men torrfodret tyckte hon var kanongott =) Har buzzat produkten också =) Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...