tisdag 13 maj 2014

Materialkostnader, nya leggings och veckomatsedel v. 20.

Hej!
Här är leggingsen jag skrev igår att jag skulle visa. Rätt så nöjd och jag ska sy fler! Blir inte direkt billigare än att köpa i affär för det mesta, som mycket annat man syr för tyg är INTE billigt, men kul med unikt iallafall.  Just detta tyg köpte jag snorbilligt för 65 kr/m så dessa blev ganska billiga, runt 80 kr, går ca 1,25 meter för dessa leggings. Då räknade jag inte med frakten. Oftast går tyg på runt 180 kr/m, är nog det vanligaste priset numer, plus frakt eftersom det är dåligt med tygbutiker härikring. Då skulle leggingsarna alltså kosta över 225 kr bara i materialpris... =P
 Ja...det blir nog inget att sy och sälja med andra ord. ;) Så är det med de flesta vuxenplagg, går så mycket tyg till ett plagg att det drar iväg ordentligt. 

Idag har vi hittat både små små grodyngel och massa grodägg! Det går åt rätt håll! 

Här är veckomatsedeln för v. 20. Jag jobbar 4 kvällar (och 2 morgnar) denna vecka, tråkigt men sant. Så det blir en massa snabblagat. 
Nu ska vi se om jag hinner med ett litet crosstrainer-pass medan skruttan vilar en stund, innan förskola för henne och jobb för mig. 
Ha det! 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...