lördag 18 maj 2013

Sommardag med sjukt igen men annars rätt nice!

 
 Imorse när jag drack kaffe innan jobbet fick jag ett SMS av M om att Tiril kräkts...kring 6-tiden. Hon kräktes sen igen kring lunch, i bilen på väg hem till Härnösand..Magsjuka får vi väl anta. =( Hon har i övrigt varit pigg idag men såklart jobbigt att kräkas lilla stackaren!
 Här är några bilder från deras gårdagskväll i Haidie och Voittos stuga!



 
 Idag har det varit KANONVARMT! I och med det känts lite surt att jobba, men satt ute på rasten och solade (flämt flämt, varmt i arbetskläder!) och sen fikade vi också ute med de boende så lite sol fick man ändå. =) Och så är det ju pingsthelg, så storhelgstillägget känns som ett litet välbehövligt plåster på såren.
Vid 16 när jag slutat var det bara hem, hopp i dusch och byta till nåt svalare! Sen stod också en öl och väntade, och en solstol, och Mattias hade precis tänt grillen ;)
 


Nu sitter vi och dricker lite rött och ser Americas Funniest Home Videos i väntan på att Eurovisions-finalen ska börja! Jag tog en liten minilur i uterummet för nån timme sen, så kanske jag har mer chans att orka se hela programmet, slutar ju inte förrän 00.15! Jag tror inte vi kommer komma bland topp 5, kanske plats 8 som bäst?
Imorgon börjar jag 13, på måndag blir det vabb för M. Ha en fin lördagkväll hörrni!

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Jaha ja...man ska tydligen läsa alla inlägg innan man börjar kommentera märker jag...... Såklart att ni inte fick vara friska och må hyfsat bra särskilt länge... =( Vad eländigt!

Krya på till Skruttan!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...