onsdag 29 maj 2013

Kul sista skoldag och blommor!

Ja så var då sista skoldagen gjord (för denna gång ;o)). Varit en jättekul dag, har både fått sätta kateter (på docka) och ta venprov (på docka och människa) spännande men det gick hur fint som helst! Trodde jag skulle bli darrhänt eller så men icke. Stolt över mig själv! ;) Sedan blev det fika och lite sista redovisning av grupparbete och sammanfattning av vad vi tycker att vi fått ut av kursen, vi fick också prata med 2 kvinnor i chefspositioner i kommunen och fick fråga ut dem lite. =) Sist men inte minst tog läraren Katarina foto av oss på skoltrappen och vi fick varsin fin röd ros, haha nästan som studenten all over!! ;)) Känns lite vemodigt att det är slut, var en del roliga människor där, och lärarna var verkligen toppen!!!

Hemåt och hämta kidsen, fixa mat (fiskpinnar, broccoli, potatis och kall sås), och medan M trimmade och klippte gräset planterade jag äntligen årets penséer i flera olika krukor. Blev lite varierande färger och varianter... =)

Nu är endast jag vaken och snart ska jag sussilura jag med. Imorgon är det veckans enda lediga dag! Jag hoppas jag får tid att sy för det behövs verkligen!

1 kommentar:

Anonym sa...

låter verkligen som att du hade en fin dag=)! usch att göra såna grejer bara, jag skulle minsann vara väldigt darrhänt haha.

kramisar!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...