fredag 31 maj 2013

Inskrivningsmöte och snabbshopping!


Idag har jag sovit alldeles för lite med tanke på nattjobbet, men det har varit annat inbokat och då är det inte mycket att göra... Imorse var jag och Kiron iväg till hans blivande skola på inskrivningsmöte, fick se klassrummet (ett av många kanske ska tilläggas) och hans blivande klasskompisar. Är några vi redan känner, känns skönt!
Mest intressant tyckte Kiron det var med alla "nya" leksaker de hade, såklart. Nu har vi också ansökt om fritids...
Stora killen, vart tog åren vägen??

Sedan for strax jag och M till Sundsvall för möte på habiliteringen. Vi var ute i god tid så vi hann med att svänga in på Skopunkten, och han också med snabbfika på Birsta City (vrålhungrig)...

...och köp av en klänning till mig på H&M där jag hade presentkort. =) Nu får nån se till att bjuda på fest så jag får använda den. ;)
 Mötet kändes givande, äntligen kommer vi nån vart! Utredning är i gång!

Här är skorna vi köpte, varsitt par "joggingskor" till M, Kiron och mig, vi var i stort behov alla tre!
M släppte av mig vid Willys på väg hem, jag handlade medan han hämtade barnen och sen for vi hem och gjorde varma mackor med köttfärs till middag. Sen var det bara för mig att krypa i säng en stund och försöka sova, tror jag hann slumra till lite... Vi får se hur natten går.
I helgen är det tivoli och marknad i stan, ska försöka hinna med en sväng där. De har flyttat den till nytt ställe i år, nyfiken på hur det ska se ut men tror marknaden blir bara mindre och mindre som det verkar...

2 kommentarer:

Maria sa...

Jättefin klänning!
Ja var åren tagit vägen? Gabriel har också varit i nya klassen och hälsat på samt att han är med dagis där var och varannan dag och hälsar på! Han längtar!

Catarina sa...

Snygg klänning!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...