torsdag 23 maj 2013

Vår och sommarnytt i hemmet!

Idag har Tiril varit betydligt piggare och inte haft några kräkningar, hon har bajsat några gånger men det har inte varit diarré *peppar peppar igen*. Hon har lekt och stojat som vanligt, och ätit nästan som vanligt, bara lite försiktigare och mindre. =)
 
Jag fotade häromdagen lite från vårt sommar-vardagsrum, med "nya" accentfärgen rosa som smugit sig in lite, och jag vill ha mer!! =D
 
Ska införskaffa matta här snarast, har velat ha så länge nu men det har aldrig prioriterats. Ev. lur på en beige, även om jag först tänkt grå.
 
De turkosa kuddfodralen med rosmönster i soffan är nysydda, och den rosa pläden har vi köpt på Ica Maxi. Maken klagar över att han inte får plats att sitta för kuddarna men jag är ju mild med kuddsamlande i jämförelse med många andra! =)






 
 Idag kom det upp någon ny grej också, fick en låda med prylar av Ia, tack tack! =) Och igår kväll tröstshoppade jag också lite på Jotex, de har VIP-rea i helgen och "vanlig" rea startar på måndag. Visar beställningen imorgon!
 
Har hunnit plugga lite idag, lämnat in en uppgift och kommit en bit på nästa, läst och skrivit om cancer nu ikväll. Sakta men säkert, men jag blir så splittrad när jag måste sitta och plugga istället för att spendera kvällarna med familjen. Men men, när livet kommer emellan så... Annars är det jätteintressant och kul att läsa denna kurs.
 
Gonatt på er!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...