lördag 3 september 2011

Shoppingdag! Bytardag och Birsta!

Imorse klev jag upp, trött i mössan efter en natt med orolig sömn från lillan... Men det gick! =) Vi var 2:a i kön till bytardagen/klädloppisen på Brännaborg.

Jag fyndade en hel del, men eftersom det blir den enda bytardagen jag kan njuta av så är det väl bara bra!


Till Kiron blev det detta: En Didrikssons-overall stl. 120, lite nött i ena byxbenet men funkar bra ändå tycker jag, en riddarpyjamas, Blingo-mjukisbyxor, twill (?)byxor perfekta till dagis, och 3 tröjor. Köpte även 2 Turtles DVDs (han har visat intresse för Turtles nu, fick hyra dem förra veckan), Alfons-bok, Emil-bok, och Turtles-gubbe. Till Tiril: En Hummel-fleecejacka, en spetsig "alv"-luva med bjällra, randig pyjamas, strumpbyxor, kofta, randig tröja, snickarkjol, vanlig jeanskjol, Pop-tunika, galonvantar, rutig skjorttunika och baggy haremsjeans. =)
Vi får se om jag kikar förbi nåt där imorgon, då har de 50% på många av sakerna som är kvar. Ska också på kalas för Robin som fyllt 4!

När jag tömt påsen med kläderna tyckte Tiril den kunde användas till annat....=)


Efter bytardagen for vi strax till Birsta. Där var det loppis på IKEA-parkeringen. Köpte hjärttyget längst till vänster, och den gula toppen i mitten, som jag nog ska förvandla till ett par byxor till Tiril om jag får tyget att räcka, annars blir det väl nåt annat. =)

Köpte på Kapp Ahl 2 vintermössor 10 kr/st till Tiril, Lindex; trosor till mig, och på Scorett lagershop har vi äntligen köpt nya arbetsskor till mig!=)

M köpte också ett X-boxspel, också har vi köpt några presenter till bla. Kiron, som vi visar när han fyllt. =) Han har önskat sig mest av allt, en maskin som han kan tvätta dockkläderna i...Så det måste vi se om vi kan hitta. =)


Vi var också på IKEA och köpte stödbräda till Kirons nya säng, han ramlade ur inatt! Haha var bara för jag sa att jag inte trodde det skulle hända.... Köpte också mattan jag ville ha till Tirils rum! Visar den senare, kanske imorgon?


Sist men inte minst, i tisdags hade Ia Blingo-party. Jag jobbade men beställde ändå hemligt plagg. Säljaren lottade ut vinster bland beställarna, och jag vann! Valde med Ias hjälp (jag var ju inte där), en kjol till Tiril, stor än, stl. 98/104 men hon växer ju! =) Underbart fin!


Nu måste jag gå och mysa lite, är ju lördag och här kan man inte sitta hela kvällen! Kram på er!

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Åhh har du oxå fått en Turtle till ditt hem! =)

Va mycket fynd du gjort!

Och vilken söt liten "påse" med ben du har!!! *fniss* =)

Joanna Eva sa...

Åhh vilken fin kjol! Den kan jag köpa av dig då Tiril vuxit ur =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...