tisdag 13 september 2011

Vad Kiron önskar sig allra mest i 4-årspresent...Blev en liten genusfråga.

Igår blev det en liten jakt på det som toppar Kirons önskelista inför 4-årsdagen, en tvättmaskin som han kan tvätta dockkläderna i...=)



Eftersom affärerna oftast verkar gapa tomt där så blev det nätet jag vände mig till. Jag hittade några, men i princip alla var ROSA!!! Och på en förpackning stod det t.o.m "Girl´s Only"...Höll på smälla av, så nu får inte småkillarna tvätta alltså?! Hade ju kunnat vara helt anti tjej-kille och köpt en rosa rakt av, men hur ofta är riktiga tvättmaskiner rosa??? Och vare sig vi vill eller ej så har Kiron "lärt sig" att rosa oftast är en tjejfärg, tyvärr. Jag ville ha en som såg naturlig ut, och som passar i lekrummet. Hittade en hos AEG Electrolux!



(Klicka på bilden för att komma till sidan. )


Så en sån här blev beställd! Nu ska här tvättas dockkläder! =)


För er övriga som vill köpa present till Kiron, så önskar han sig bilar, helikoptrar, CD-skivor och flygplan också, men jag lägger till: andra hushållsprylar, filmer, pysselprylar (lera och dylikt), mjukisbyxor, kalsonger, vintermössa och galonvantar, sängkläder till stor säng, och pengar till vinterskor. Kläder har han stl. 116 mest, möjligen 122 på väg in i, och skor 28-29. =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...