söndag 18 september 2011

Besök hos svärmor/mamma/farmor, och hundrädsla.

Här sitter jag och nattugglar, för imorgon ska jag jobba min första natt på över 2 år, lika bra att öva på att hålla sig vaken...;o). Håhåjaja hur ska det gå...?



Helgen har gått så fort! Har inte gjort särskilt mycket, men den har gått fort ändå. Jag har grejat klart ett "projekt" till Tirils rum, supernöjd med det, visar imorgon!



Idag for vi och hälsade på svärmor/mamma/farmor Haidie och Voitto. Barnen fick rita varsin teckning till farmor. De bjöd på supergod middag, åt konstant under hela besöket tror jag, haha fortfarande mätt! Haidie har ny fin frisyr. Barnen var så glada att hälsa på farmor, var ett tag sen sist nu!

Mats och Hanna kom oxå, med hunden Brasse. Kiron har verkligen utvecklats positivt angående sin hundrädsla de senaste månaderna, han vågar vara nära Brasse och klappa honom. ENORMT framsteg, tidigare har han inte ens klarat av att vara i samma rum som en större hund. Får hoppas vi kan undvika nåt bakslag! (En del av rädslan började då en hund i grannskapet för nåt år sen sprang fram till Kiron, ville hälsa, och satte upp framtassarna på hans axlar...sen dess har det varit kört...!)

Nej nu ska jag fortsätta lägga ut grejer till salu, på facebook m.m. =) Sov gott!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...