torsdag 8 september 2011

Tjejen som älskar att prova kläder!

Njuter av ledigheten...=) Igår klippte jag till en del plagg, har betat av den stora hög jag hade att sy klar. Nu blir det nytt! =) Bla. klippte jag sönder den där toppen jag köpte på loppis i helgen, fick pussla en del men byxor ska det bli till gosan, blir en lite ny modell för mig, men kul. =)


Fick mitt hemliga Blingo-plagg i unisex till Kiron igår, men särskilt unisex var det inte, en puffig tunika(!) , därför har jag det till salu i Blingo Köp & Sälj-gruppen på facebook, eller om nån vill byta så jag får ett lite mer "killigt" plagg i samma storlek. Blir det inte sålt får jag väl sy om det då.


Lilla coola tjejen i sin outfit igår. Blingo-body, randiga strumpbyxor från ?, och den "nya" snickarkjolen vi köpte på bytardagen. Dessutom min gamla mössa, haha, stickad, skamfilad och ful, men hon var så cool i den så, satte på den själv, som vanligt. Hon älskar våra lådor i hallen där hon kan slita fram plagg och prova. =) Ikväll ska vi "mysa" då jag jobbar imorgon. Blir lite skinkstek till middag...MMM. Men nu får ni ha det bra tills vi hörs igen!

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Haha Tufflan då!! Vad cool hon är! =)

Tina sa...

Tuffaste tjejen i Härnösand måste jag säga...Böckerna låter väldigt spännande måste jag säga, och då är inte jag nån vidare bokläsare.
Ha en superduper bra fredag och helg.
Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...