lördag 8 januari 2011

Shoppat lite på Blingo-rea, god mat, Tiril bustjej och filmat!

Hoppas ni har en fin lördag! Sömnen inatt var inte bra, lite gnäll från tjejen, så hade hon kissat igenom, och vi måste byta pyamas osv...och sen var hon vaken ett bra tag innan vi kom till ro igen...Kände mig som en zombie vid 9.30 imorse! Inte utsövd!
(På tal om zombie, igår glömde jag ju helt bort träffen med några av tjejerna i föräldragruppen, verkligen jättesynd såg fram emot det, men det blev så fullt upp så det föll ur huvudet...)
Snart ska vi åka ner på stan och köpa linsvätska till mig, och kika efter en ny mössa även den till mig, jag har till min STORA sorg tappat bort den hemvirkade jag vann av TISA ifjol! =( Tappade den på Birsta sist, har sökt överallt men kommit fram till att den måste åkt ur vagnen eller liknande... =(Snyft. Kanske måste beställa en ny, för jag älskade verkligen den mössan.
Sedan ikväll är vi bjudna till Ia o Daniel på middag! Ska bli kul! =)
Busjäntan idag! Hon har anammat Kirons metod att riva ner dynan och kuddarna från hallbänken och gosa på golvet! Och så här lång kan jag bli, om jag står på knä...
Oxå lite filmat oxå, bara för att hon är så söt! =)
Igår hade vi en härlig och lugn kväll, åt god mat, såg BECK, och Let´s Dance... Tiril busade och njöt av all uppmärksamhet från båda föräldrar...=) Här visar hon sin fulla uppsättning av bissingar!
Maten jag gav recept på igår blev asgod! Måste ju visa Ms fina uppläggning...hehe! Förresten, medan jag minns det, om ni funderar över nån present eller så till oss nån gång, så är vi i stort behov av fina tallrikar, assietter och uppläggningsfat!
Nu när det är en massa reor så här nära Tirils födelsedag, kunde jag inte låta bli att köpa lite mer sånt jag velat ha på Blingo, så det blev denna, väldigt unisex:
...och de här: Ursött!

1 kommentar:

Anonym sa...

maträtten lät faktiskt supergod så den ska vi testa här framöver=).

så härlig Tiril är, det händer så mycket med de små liven=). så söt hon är med alla tänder, hon ser så stor ut då!!

kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...