söndag 30 januari 2011

Bildkavalkad från möhippan och svensexan!

Japp, igår så hade vi som sagt möhippa för min bästa vän Ia som ska gifta sig i februari! =)
Det blev en tidig dag, vi hämtade henne redan kl. 9.00, jag och Camilla var utklädd till två spöken (hahaha!!) och Ia fick denna fina outfit. =) Spökena drog Ia på pulka genom deras grannskap...halt var det, och roligt!Ia fick sätta upp en skylt som Daniel skulle få se på vägen när grabbarna hämtat honom för svensexan. =)Vi hade Albin med oss hela dagen, och han var så cool och snäll, hela tiden!
Det blev relax med bastu och bubbel på Hornöberget, väldigt härligt, bubbelpoolen låg utomhus, med utsikt över bron och älven! Bubbelpoolen hade massage också, var riktigt häftigt att vara utomhus men ändå ha det så varmt och gott. Kände man för det kunde man ta ett dopp i snön också, men det var sån skare så det gjorde ingen av oss...
Vi mumsade i oss smaskig nachostallrik där och lite annan lunch.
Nybadade Johanna (brudgummens syster) och jag!
Sen fick Ia göra några uppdrag på stan; hämta ut en present till bröllopsnatten och nostalgiskivor med gamla partylåtar,
gå på Hemköp och köpa den största gurka hon kunde hitta + ett paket kondomer, och sen intervjua 5 personer med gurkan som mick, de fick ge henne råd inför kommande äktenskapet! =) Bla. tyckte folk att trohet och ärlighet var viktigt...
Hemgång till Johanna där det blev lite lekar, fika, och senare middag.
Annika och Erica babblar lite..
Irene (brudens mamma) frågar Ia en del frågor om Daniel och förhållandet, som vi sedan ska jämföra med Daniels svar...=)
Ia fick en ansiktsbehandling, tjejen från "Sandras hudvård" kom hem till Johanna och utförde den, lyxigt och såg skönt ut, och det syntes verkligen skillnad i ansiktet efter!
Camilla, jag och Ia, gamla klasskompisar sen gymnasiet.
Minneslek, Ia fick koppla ihop varsin minnessak med varje möhippa-deltagare.
Senare blev det lite Singstar! Här Erica och Ia i en duell...
Känns som att det blev en riktigt lyckad möhippa, Ia verkar haft jättekul, och jag vet att jag hade det!

Och nu till svensexan...=)


Killarna hämtade upp en nervös brudgum, som dock inte behövde värre utklädnad än så här!
Det blev lite fotboll och kubbspel på Media Markts parkering i Birsta, haha!
Sen var de på nöjeshallen i Sundsvall och spelade lite olika spel, lazerdome, och red elektronisk tjur! (Haha M klarade sig tydligen i 2 sekunder!!!!)
Sen for de hem till oss och festade och spelade Guitar Hero!


Och senare på kvällen gick de ut på krogen, där de också träffade på mig och Malin (Ias lillasyster), vi var de möhippedeltagare som kände för att förlänga kvällen lite! =) Vi på bilden är Daniel, jag, G (gammal kompis till Daniel som kom upp från Stockholm för att vara med, till Daniels stora överraskning!), och Malin. Kul att komma ut och dansa lite, men ojoj känns att man inte är 20 längre...både åldern på de flesta andra ute, och hur man mår efteråt, är bevis för det, hehe.
Fast jag gick ändå på bio idag med Ia, Molly och Robin, som vunnit varsin gratis-biljett till förhandsvisningen på "Trassel". Daniel var inte riktigt i skick att gå, så jag fick gå istället, de hade inte platser bredvid varandra och jag fick sitta med Molly! Var en riktigt bra film, oj vad jag och Molly grät, hehe. Se den!
Och det har gått bra för Tiril att sova hos mormor och morfar också, har jagat deras katter, promenerat med mormor och haft det mysigt. Kiron har också haft det jättebra hos farmor, ätit som en häst, sett Nils Karlsson Pyssling m.m.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...