fredag 21 januari 2011

Fredag med förkylningar och färdiga byxor (och byxor till salu!)..=)

Fredag igen, tyckte nyss att det var det!
Vi har sovit lite bättre inatt, fast vi var vakna 2 timmar i sträck mitt i natten så var det ändå bättre än igår natt iallafall....
Mattias är hemma idag med dunderförkylning. Han hade ev. tänkt jobba extra i helgen men det blir nog inte så nu, vi hade även ev. tänkt hälsa på min kusins man som fyllt 40 år, men det blir ju inte heller av. Blir vilohelg istället.
Ikväll ska vi äta tacopizza, göttigötti, och se Let´s Dance såklart.
Igår blev det en promenad efter dagis, och sen när vi var på väg hem förklarade Kiron att han tyckte jag skulle sitta och sy och se på TV, och han skulle äta banan och se "Nils Karlsson Pyssling". Hehe. Det tyckte mamman lät bra, så vi gjorde så. Tiril lekte så snällt, hon är oftast nöjd med att leka på golvet mellan mig och Kiron, eller sitta vid mina fötter och hjälpa/stjälpa till att trampa på pedalen, eller leka med en tygbit, hehe.
Kirons byxor blev färdiga i förrgår och märkta igår, och han var stolt när han provade dem och ville sen behålla dem på. Mycket medveten om att det står just KIRON på benet. =) Ett par andra byxor är också klara, med stjärnor på knäna. Dessa kommer finnas till salu för lite reducerat pris i min Till Salu-blogg, då stjärnorna på knäna av nån anledning kom i LITE olika höjd. Det är inget som syns på men de blir ändå billigare. =) Det är stl 98/104 på dem men de har långa muddar i bensluten som förlänger användandet, som du ser på bilden så är de med muddarna nere i samma längd som Kirons byxor som är i stl. 110. Om du känner dig hågad, så är de till salu! =)
Nu ska jag gå och vika och lägga undan lite tvätt...Ni får ha en bra fredag!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...