torsdag 13 januari 2011

Det börjas tidigt! Och 2 fina bloggvinster!

Ännu en natt med dålig sömn, men bättre än igår för då hade jag svårt att hålla mig på benen på eftermiddagen kändes det som...
Läste lite imorse, grät rätt mycket, eller storbölade faktiskt, min sorgliga bok...
Resten av dagen har varit tårfri åtminstonde från min sida. Kiron har varit på dagis 9-13.30, där de haft julgransplundring och ätit glass (fast han ville inte ha, berättade han, inte ovanligt, han är ingen glassälskare...) Och sötskruttan och jag har varit hemma. Jag har sytt klart en beställning och Tiril lekt.
Hon var inbegripen i ett livligt telefonsamtal med någon, vet ej vem, kanske morfar?

Man riktigt hörde hur hon sa "hallå" på sitt sätt med luren mot örat, och sen babblade sitt babbel. =) Den här telefonen var populär med Kiron när han var liten också.





Hejdå!
Något upp-piggande har passande nog kommit i brevlådan denna vecka, jag har haft tur i sybloggars tävlingar på sistonde, hos Klockarbarn vann jag en superfin retroklänning, och hos Min Gullunge vann jag 100 kr presentkort, la till 50 kr och köpte den söta kjolen!


Klänningen är stl. 3-4 år så det dröjer ett tag innan Tiril kan ha den, om inte nån får den som en fin present (men jag vill nog spara den till Tiril), och kjolen är stl. 1-3 år, och jag tror nog snart hon kan ha den. =) Visst är de fina!? Sen jag själv började sy så uppskattar jag ännu mer än tidigare andras hantverk och arbetet som ligger bakom, och därför känns det extra kul att vinna sånt här.

2 kommentarer:

Lena Theres sa...

Den där boken kommer jag nog aldrig å läsa... Börjar nästan gråta bara av å läsa inledningen. Jag tacklar inte sånt. :o( Det var illa nog å läsa bolggen till en som har cancer å att läsa om en mamma som mistar sin lilltjej det går inte.
Din lilltjej däremot läser jag gärna om. Hon e så söt alltså! :o)
Ha en fin dag. Hoppas formen blir bättre snart. kram

Anonym sa...

grattis till alla vinster, kläderna, de såg helt underbara ut och kommer sitta fint på Tiril=). söt lilltjejen är som "pratar" i telefon=).

det där verkar som en jättebra bok, men en bok som jag ska försöka hålla i minnet för att läsa längre fram. dumt att läsa böcker som man börjar gråta av när jag äntligen börjar ha depp-fria dagar i övrigt..


komiskt att Kiron inte tycker om glass för det är väl en av de få söta saker som Noah tycker om.

önskar er en trevlig helg!! kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...