fredag 10 september 2010

Tirils vikt och längd, vaccination och öppna förskolan!

Haft en hektisk åtminstonde förmiddag denna dag!! Vi gick upp lite tidigare än vanligt och traskade iväg till kyrkis/öppna förskolan i församlingsgården med Ia, Molly, Robin och Albin. =) Kom dit lagom till lite sång, Kiron fick spela lite instrument. Tiril hade precis somnat så hon sov först av allt... Sen lite allmän lek, då hade Tiril vaknat lagom. =)Och sen självklart fika...Dessa babysitters har Robin och Kiron också legat i flera gånger som små bebbar! =)
Fikamys! Skönt att bara sitta ner och vara en stund, bläddra lite i tidningar eller prata med andra föräldrar...=)
Kiron uppskattade också sagostunden de hade där på kyrkis, gick undan de som ville i ett lugnt rum och läste lite saga! Efter det var det dax för oss att promenera till BVC där Tiril hade tid för vaccination....


Tirils vikt vid 7 mån är 9450 g (Kiron 8 mån var 9490 g), och Tirils längd 69 cm (Kiron 8 mån 72 cm) alltså var Kiron lite längre men något smalare. =) Lilla knubbtjejen. Huvudmåttet är 44 cm. Vaccineringen gick bra, vet inte om den var otäckast för Kiron eller Tiril, han grät han också, tyckte inte om att de gjorde illa Tiril...=)
Blev sen en busstur hem för att möta farfar och Carina, som ska ha Kiron över natten! Han ville inte följa med dem till Sundsvall där de skulle handla lite, så de ska plocka upp honom på vägen tillbaka....=) För oss väntar Mexikansk köttfärssoppa (stark!! och SÅ god!) med vitlöksbröd och matyoghurt till...Och kanske lite film-mys! Ha en härlig fredag!!

1 kommentar:

Anonym sa...

oj vilken rund liten rulta ni har, Noah vägde liknande vid 1,5 års ålder!!

usch stackars små med vaccinationer, blev en traumatisk upplevele för Kiron då haha.

oj en sån där babysitter har vi ju:-o. barnens extrafarmor hittade den på en loppis, men jag tyckte inte den såg så gammal ut haha.

vilken rolig dag på öppna förskolan ni hade, kan tänka mig att det är skönt att få se lite andra föräldrar o bara ta det lugnt=).

lät gott med mexikansk köttfärssoppa, kanske jag hade behövt för att få väck min förkylning haha.

va kul att du ska skicka mönstret på klänningen. du behöver inte stressa med det om du inte har tid för jag har inte ens fått hem tygproverna än o sen ska tyget beställas då..

hoppas ni får en trevlig kväll. kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...