onsdag 29 september 2010

Nya tapeter och Blingokläder!

Blev lite bättre sömn inatt, men inte sover lillan jättebra för tillfället iallafall...
Här hemma ser det inte så fint ut just nu...vi har nämligen köpt nya tapeter och rivit ner de gamla på vardagsrummets fondvägg, där vi har TVn. Vi köpte dessa på RUSTA, de har 25% rabatt på alla tapeter just nu, och vilka fina tapeter de har!! Jag hittade både till hela köket och till hela sovrummet som jag skulle vilja köpa, men vi får skynda långsamt, har inte råd. Men dessa till vardagsrummets fondvägg blev det iallafall. Längtar tills vi får upp dem, vilket borde vara snart!
Kiron ser lite TV i stöket...
Fick igår oxå Blingo-kläderna, jag hade beställt varsitt hemligt plagg till Kiron och mig, unisex blev det till Kiron för man kan inte ta pojk... Men jag tycker nog att denna tröjan inte är unisex, mest tjej... Synd! Planerna för den blir nu att sy om den till Tiril istället (får se vad det blir), synd bara nu när det var Kirons tur att få nåt. Men jag ska köpa nåt åt honom på mitt eget party istället! Den 24 Oktober, en söndag, kl. 13.00 här hos mig!! Jag kommer skicka ut inbjudningar till er som brukar få, men känner ni nån fler som vill komma så är det bara att ta med dem, hojta till om det före bara! =)
Kl. 12 ska jag hämta Kiron på dagis för då ska vi gå till BVC...
Have a nice day!
Förresten, Tina, har ju glömt svara! Den 16 April är det vårens bytardag i Säbrå!

2 kommentarer:

Maria sa...

Snygg Tapet!! Rusta har mycket fint har jag sett men jag får tyvärr inte köpa tapeter därifrån säger min målare till sambo...suck! Jag har väl inte så mycket att säga till om antar jag eftersom det är han som sätter upp den! ;)

Hoppas det går bra, längtar efter att få se resultatet!

Och angående den där filmen Frozen...så var den ju verklighetsbaserad...gjorde den genast mycket hemskare...fy!

Kramen

Tina sa...

Hej hopp, tack för datumet, ovanligt att dom har den före barnbidraget. Ska verkligen försöka ta mig ner då, trots att jag kommer vara sprickfärdig :-D

Skitfrän tapet, åh..helt i min smak. Resultatet blev ju tokfint. Dom där kopparna säljer dom på en butik här uppe som heter Expo..kostar typ 10 kronor muggen, tycker dom är jättesöta, och alldeles lagom i storlek.
Ha en underbar helg. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...