måndag 27 september 2010

Bilder från min och barnens helg, med besök i fornborgsruin!

Vi kom hem sent igår kväll, jag och barnen...var bara hopp i säng direkt. Skönt att vara hemma. Min lillebror körde hem oss efter middag hos mamma och pappa, för M var inte kör-kapabel på hela dagen...haha, han var inte kapabel till mycket alls igår. Men de verkar iallafall haft kul i lördags.
Jag och barnen har haft det bra hos mormor o morfar, vi har sovit gott och ätit gott (kräftor på lördag och fläskkotletter med hemgjort potatismos och kålrotsgratäng på söndag). Kiron kom upp på lördagmorgon och konstaterade "Åh, sovit gott!" =)
Igår hade mormor o morfar massa besök, kusinerna, och båda mostrarna o morbror Thomas, och på kvällen morbror Johan då. Gått ett tag sen sist vi träffades så alla tyckte Tiril vuxit så. Visst är de lika, om än olika ögonfärger?Vi tog en tripp med Maria, Thomas o kusinerna, till fornminnet Borgaberget i Bollsta. (En gammal fornborg uppe på ett berg.) Riktigt härlig solig höstdag men lite kallt, men med bra kläder så... Vi hade Tiril sovandes i vagnen så långt det gick, sen fick hon färdas i mosters famn.
Klättrar uppför...Kiron var så duktig att gå själv, klättrade och sa: "OJ stora stenar! Många stenar!"
Snart är vi uppe!
Äntligen framme! Fika!
Jättefin utsikt!
Man kan se bra långt så här högt upp!
Myser i höstsolen...
Närmare kanten än såhär vågar jag mig inte...jag är väldigt höjdrädd! Man känner sig ganska liten så högt över trädtopparna...
Gott med korvmackor, kex, saft, kaffe, vitlöksbröd och annat mumsigt. Wilma, 3 år, sammanfattade det hela så bra: Åh vad gott och härligt det är! =D
Tiril nyfiken på morfars korvmacka.
Jag och min mor kisar mot solen...=)
Jag, mamma, Maria och Tiril satt kvar medan de andra gav sig ut på lite fler eskapader innan vi gick ner igen.
Nere igen!!

Ny vecka, nya tag...! På onsdag ska Kiron på 3-årskontroll. Jag ska oxå lämna in mitt besked om jag vill vara kvar i kommunen eller ej... Annars har vi inte mycket inbokat denna vecka, skönt.

Och förresten...Det här var RIKTIGT bra skrivet om senaste valet!!! LÄS!
För det handlar trots allt om andras åsikter, det går inte att stänga ut dem eller ignorera, utan man måste ta reda på vad som ligger bakom och respektera att de gjort det valet. Så är det i en demokrati.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...