torsdag 23 september 2010

Glömda varor och konstverk.

God dag!
Idag har jag hunnit dammsuga lite, klippa mig, hälla bort 2 liter mjölk, äta och ge lunch...och nu ska jag bara sitta här en liten stund (hoppas jag!) maila en Traderavinnare, sen ska jag fortsätta klippa mössor, fått en mössbeställning och passar samtidigt på att klippa lite extra. Pysslade lite med det igår också.
Mjölken...ja det var så att igår efter maten tog vi en promenad ner till ICA och handlade, och lade kassen under vagnen. Sen glömde vi packa upp den, så den har legat framme... Inge kul. Klantskallar kanske ni tänker. Jag skyller på Mattias, jag satte mig och matade Tiril när vi kom hem och antog att han packade upp påsen, men han tycker det var bådas fel...jaja, var väl det då. Tur att det mest i övrigt bara var bröd och frukt, som tål rumstemperatur, haha!
Vi sov gott inatt, så skönt! Tiril åt lite majsvälling igår kväll vid 20, (istället för Mild Havrevälling, jag hoppas att *ta i trä* den ska vara bättre för magen).
Kiron gjorde ett fint konstverk igår, bla. är på denna teckning en ballong och en snopp.=) Gojäntan som älskar att bada!
Imorgon ska vi på kyrkans öppna förskola igen med Ia och barnen, på förmiddagen...=) Sen är det helg, woohoo!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...