söndag 5 september 2010

Bytardagsbytet, cartoon-film från 80-talet och skön lördag.

Inatt har jag sovit dåligt...jag la mig iofs. lite senare än vanligt också, var vaken till 22.30 vilket är sent för mig nuförtiden. M är och jobbar extra, får se hur länge han kör idag. Vi är ju bjudna på kalas idag, men vi kan såklart inte gå...

Var ju på bytardag igår på Brännaborg. Mycket folk, mycket prylar. Mitt byte denna dag blev detta:
Till Kiron: Tre långärmade tröjor till dagis, långbyxor, och en vinterjacka och överdragsbyxor, jättefina! Till Tiril: En plyschklänning från Lingon & Blåbär, och en pyamas. Och ett spjälsängsskydd, massa småbilar och flygplan till Kiron, och en VHS-film...som är ganska så speciell!
Någon som har lika fina minnen om den här filmen som jag (och förmodligen oxå min syster Maria)? Den här filmen hyrde vi om och om och om igen nere på 21:an när vi var små!
Anime-ritat Svansjön, med originalmusiken! Den här har jag letat efter LÄNGE! Går inte att få tag i som det verkar. Helt underbar. Jag blev nästan knäsvag när jag hittade den. =)
Var en solig dag igår, och vi satt ute ett tag. Kiron verkar nästan blivit sämre i sin förkylning igen och snorar mycket. Jag snorar också mer nu....Blä. Men det var iallafall skönt att sitta ute och få lite friskluft och sol.
Tiril fick för första gången smaka lite hemgjord isglass! =) Det var en hit!
Hon har för övrigt redan tand nr. 2 på gång, är alldeles vitt bredvid den första! =) Hon har oxå prövat tanden på mig några gånger nu...aj i tutten!

Min pappa kom förbi en sväng och fikade, mamma jobbade. Alltid trevligt med lite besök. Vi fick senare också ett snabb-besök av Ms bror Mats med tjej Hanna. =) Vår rosa lilla plysch-björn!
När Kiron lagt sig mumsade vi detta...sniglar i vitlökssmör och rostat bröd, och smuttade på lite mousserande vin till. Gött! Också lite mer hårdkokt action på det...Terminator Salvation! =)
Dax att sluta...Kiron vill "se Seck" (Shrek) IGEN! (Fast han ser aldrig hela filmen i sträck, utan lite här och lite där.) =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...