onsdag 15 september 2010

Babyfik på öppna förskolan.

Igår på förmiddagen blev det bebismys på öppna förskolans babyfik (BVCs öppna förskola har det varje tisdag, förmiddagen 0-1 år, eftermiddagen 0-1,5 år)
Är ganska skönt när det är bara yngre barn, lite lugnare takt och så. Oftast pratar man om bebisarna (eller igår var ett samtalsämne jeans, så det varierar väl, hehe!) fikar lite, sen blir det sångstund med rörelser. Albin med sin goa napp där det följer med en nalle...=) Efter sångstunden slappade vi i "pölen", en mjukisring, idealiskt för bebisarna att kravla omkring i.
Tiril ville inte titta in i kameran, trots idoga försök....
Förra tisdagen när Tiril var precis 7 månader gjorde vi hennes hand och fotavtryck, som nu var klara i gips! Blir ett fint minne. =)

1 kommentar:

Ulrika sa...

Åh vad kul med öppna förskola besök, Vad stor Tiril blivit. Sååå himla söt! Åh polen ser mysig att sitta i, skulle vilja ha en sån här hemma. =) Låter skönt med barn från 0 år inte lika stimmigt. Kian och Vide har börjat på förskolan nu, de håller på med invänjning nu och ska få vara själv där för andra gången medans pappa roger sitter i deras fika rum. Vide har inga problem att vara där själv men Kian är skeptiskt hihih Må så gott!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...