onsdag 1 september 2010

Hostnätter och frusenhet...

Solen skiner ute idag, och M har tagit på sig shorts, haha solälskaren!! Själv går jag omkring och fryser, och fick inatt lägga ta en extrafilt för att kunna somna... Sömnen blev sådär, Tiril hostar en hel del, och tappar tutten för varje gång så det tar en stund för hon att somna om... Och M har legat vaken efter hennes hostatacker också, för att höra så hon andas riktigt...
Igår kunde Tiril knappt sova nåt på hela dagen, hon väcktes av hostan, så det blev kanske 15-20 minuters lurar. Såhär sover hon i babyskyddet (bilbarnstolen). M satt och busade med barnen medan jag lagade mat igår...Tagit ner mattan från Kirons rum så det blir mjukare för Tiril om hon tippar omkull, och varmare att ligga på än bara golvet när hon vill åla lite (kommer en liten liten bit, mest runt i en cirkel på ca. 1,5 m diameter). =)
Jag är så less på deppen också, vill göra nåt roligt så man kan glömma det ett tag! Vill hyra en mysig film, tända ljus och bara vara glad. Suck.
Inatt drömde jag en mardröm om jobbet, och jag var fly förbannad på min chef, haha!

2 kommentarer:

solokatt76 sa...

Trist att du fortfarande känner dig nere...

Man märker att hösten är här med stormsteg.. Vi börjar oxå fundera på att använda täckena igen för vi har bara haft påslakan under sommaren, men nu är det som sagt lite kyligt på nätterna.

Fixa barnvakt å dra iväg på mys med Mathias (eller kompisar) och gör nåt mys tycker jag, så kanske du piggnar till lite!!
Själv ska jag på fotbad ikväll hos en kompis som säljer Mary kay produkter!

kram

Tova sa...

Hahah, jag drömmer också mardrömmar om mitt gamla jobb ibland... undrar vad det kan betyda? =)

Och just det, angående Elliots "rastlöshet" vid matning så har det nog blivit lite bättre nu. Kanske är det nån sorts period kring 6-7 månader när världen plötsligt blir så spännande och amningen inte är lika intressant längre? :)

Fortfarande är han dock inte lika "glupsk" som förr i tiden, men då passar det ju utmärkt att komplettera med lite annan mat istället, hihi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...