söndag 29 april 2012

Vår helg med Tirils första klippning, vattentorn och bilar...=)

Här sitter jag och nattsuddar litegrann. Imorgon börjar min nattperiod, 2 veckor framöver. Känns lite drygt nu när jag är mer van att jobba dag, förstår inte riktigt att jag orkade jobba så hela tiden förut...Men det är väl skillnad när man måste vända dygnet fram och tillbaka, motför när man alltid jobbar natt...
Vi har haft en härlig ledig helg! Kvällarna har mysts framför TVn.
Liten shoppingtur på fredag som slutade med middag på Big Boy....
Och på lördag efter "Modell för en dag" for vi till mina föräldrar för middag, mammas mumsiga hemgjorda pizza. Sen fick Tiril...
...sin första klippning!!
Hon tog det coolt!
Men det var med sorg i hjärtat som jag och M såg lockarna falla..Men det var nödvändigt, hon har haft sånt bebisfjun, långt som tovar sig lätt i nacken. Och jag tror hon ärvt min hår-ömhet..
På väg hem åkte vi förbi vattentornet här i stan, till Kirons stora lycka!

Buskillar.
Idag har det varit soligt hela dagen, så vi har varit ute en hel del! Tengil stackarn har fått vara inne sen vi tog honom, han var ju innekatt hos sin tidigare ägare och Hugos sår har FORTFARANDE inte läkt (han har klöst upp det själv med baktassen, den rackarn!!) så vi har liksom inte haft nån brådska.  Men idag fick han prova på lite friskluft. Skeptisk. =)
Måste fota Tiril när hon sov middag, hon hade nästan helt trasslat in sig i täcket och det såg rätt lustigt ut.
Kiron har nu ikväll krupit omkring på golvet under en filt och lekt skjutande blå bil, haha, med ljudeffekter och allt! Han har sett "Bilar 2" och den gillades. =)
Jag har sytt klart varsitt plagg till barnen idag, ett par knickers till Kiron och en klänning till Tiril. Brukar ju inte hinna sy så mycket under mina nattperioder...
Dagens middag blev Shepherd´s Pie, jättegott, lägger ut receptet imorgon!

Nej nu ska jag nattsudda vidare!

1 kommentar:

Anonym sa...

oj har ni inte klippt Tiril förrän nu?? Linn har jag nog klippt ett dussin gånger, hon har riktigt trasselhår så hon kan inte ha för långt hår. men de verkar lika hårömma, usch va jobbigt det är=(.

va trevligt att ni har varit ute så mycket=).

jag förstår faktiskt inte hur du pallar att jobba natt, jag skulle då rakt inte kunna göra det. men hoppas de nästkommande 2 veckorna går fort undan!!

kram på er!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...