tisdag 3 april 2012

Armbandsvinst, röjiga kissar och trötta kissar.

Usch vad jag var trött imorse när klockan ringde, 5.45. Vi såg klart "Robin Hood" igår efter jobbet, (jobbade till 21.00), så det blev lite sent i säng, och sen har katterna hållit låda hela natten till och från, t.o.m. väckt Kiron. Morr, i såna stunder är de ganska billiga, känns det som....De har jamat, busat, röjt i trappen, sprungit fram och tillbaka, ut och in i sovrummet, hoppat upp i mitt ansikte m.m m.m..... Önskar man kunde slänga ut dem, då hade jag gjort det direkt!!! Men det går ju inte eftersom Hugo ännu har tratten och Tengil har ju inte bott hos oss så länge och är inte hemtam än. Det är väl därför åtminstonde Hugo är så rastlös, han vill komma ut. Tengil har varit innekatt så där vet jag inte, han är bara busig?

Men jag kom iväg till jobbet ändå. Och jobbat har jag. =)
Nu har jag ledigt i två dagar.
Jag är lite besviken för det var meningen vi skulle träffa psykologen på BUP för första gången idag, men han fick ställa in pga. magsjuka....=(
I övrigt väntar besök idag efter middagen, familjen Fahlén kommer förbi och firar Tiril och Mattias (har inte hunnit fira Tiril för vi har hela tiden gått omlott med nån sjuk jämt), och även Marianne kommer förbi! =)  Trevligt!

Fick ett roligt paket i postlådan idag. Jag vann en tävling hos Tina, ett superfint armband som hon gjort!
Tycker verkligen det är jättefint, kanske kan passa på bröllopet?
Hahaha jag höll på smälla av när jag såg Hugos sovställning i soffan när jag kom  hem från jobbet...Höjden av lathet? Han är väl helt slut så som de röjde inatt, orkar inte ens ta ner benet när han försökt slicka klart (går ju inte så bra att slicka med tratten, själva poängen). Han har inte fastnat, jag lovar, utan verkade tvärtom förnärmad när jag kom för att hjälpa honom ta ner benet, haha!!
Nu ska jag dra fram dammsugaren och springa nåt varv med den, innan det är dax att greja middag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, vilket skratt jag fick när jag såg katten, va rolig han är=). men mindre rolig inatt då, va jobbigt när du skulle upp så tidigt=(.

tråkigt att det blev inställt med bup=(.

grattis till vinsten, skulle nog va väldigt fin på bröllopet=).

kram!!

Maria sa...

Jättefint armband!!
Härlig stil på katt! :) De kan de små liven...hoppas ni fått sova i natt!

Kramen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...